Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 12. do 18. decembra 2016: Lav u ljubavnoj dilemi,...

Nedeljni horoskop od 12. do 18. decembra 2016: Lav u ljubavnoj dilemi, Vodoliji treba opuštanje, Rak sanja o boljem poslu

89
0
nedeljni horoskop od 12. do 18. decembra 2016

Nedeljni horoskop od 12. do 18. decembra 2016: Saznajte u kojoj meri će vam zvezde biti naklonjene tokom naredne sedmice. Astrolozi tvrde da će u tom periodu najsrećniji biti Vaga, Lav i Ovan, piše ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Pred vama su dobri ljubavni dani. Ako je zapelo između vas i partnera, sad ćete se oboje otvoriti i opet početi da nalazite zajednički jezik. Biće još povremenog neprimerenog ponašanja, ali to će biti zanemarljivo. Bićete i prijatelji. KARIJERA: Izgledni su novi zahtevi od strane vaših nadređenih. Tek sad ćete videti da i oni mogu biti i te kako ambiciozni. Takođe će isplivati rezultati jednog vašeg prethodnog rada koji će vam podići rejting u radnom okruženju. Od vas se očekuje puno. ZDRAVLJE&SAVET: Budite svima jasni. devojka

BIK

LJUBAV: Neki će konačno uspeti da otvore svoje srce i oslobode se prepreka ili frustracija koje su ih kočile. Biće to velik korak napred u vašim emotivnim odnosima. Druga strana će vas podržati i voleti. Samci će ljubav tražiti kroz razmenu ideja. KARIJERA: Sve ćete više sarađivati s mladima ili ćete nove osobe uvoditi u posao. To će vam donositi osveženje i radost. Takođe će ojačati korespondencija, a količina mailova biće povećana. Razlučite o čemu treba komunicirati, a o šta se podrazumijeva. ZDRAVLJE&SAVET: Male nervoze i brige.

BLIZANCI

LJUBAV: Igraćete na kartu naivnosti, nonšalancije i šarma. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate malo ozbiljnije da razgovarate s drugom stranom, naići ćete na vlastiti haos. Ili obratno. Zato ćutite i jednostavno volite. KARIJERA: Neki će verovati da imaju posebne talente, ali će u sudaru s realnošću uvideti da ih ipak nemaju. Otuda će se smejati sami sebi ili će otrpeti poneku frustraciju. Brzo će nastaviti dalje sa zrelijim spoznajama. ZDRAVLJE&SAVET: Ne budite materijalista. Duh pokreće sve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.