Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 10. decembar 2016: Lav optimističan, Strelac nezahvalan, sreća za...

Dnevni horoskop za 10. decembar 2016: Lav optimističan, Strelac nezahvalan, sreća za Vodoliju

58
0
Dnevni horoskop za 10. decembar 2016

Dnevni horoskop za 10. decembar 2016: Ovan se zabavlja, Bik mora da spusti loptu, Blizanci bez nervoze, Raku napreduje posao, Lav optimističan, Devica kreativna, Vaga troma, Škorpija traži vernost, Strelac nezahvalan, Jarac spreman za posao, sreća za Vodoliju. Ovo je današnji horoskop za danas 10.12.2016. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Otvoreni ste za svaki razgovor koji nudi rešenje. Strasti su se stišale. Ljubav Društvo će vam praviti prijatelji. Lepa zabava. Oni koji su u vezi žele avanturu. Zdravlje Manji bolovi u mišićima. Desno oko smanjen vid. devojka

BIK

Posao Mozak vam daje signale da bi trebalo malo spustiti loptu. Posao je uhvatio ritam, dobro se kotira. Ljubav Večeras imate puno prijatelja – društvo, muzika, lep provod. Ne razmišljate o ljubavi previše. Zdravlje Plivajte, bazen će vas preporoditi.

BLIZANCI

Posao Atmosfera na radnom mestu malo popušta. Svi su druželjubivi. Prijatno je raditi bez nervoze. Ljubav Planirate putovanje sa partnerom. Kraći put je pred vama. Zajedničko putovnje donosi boljitak. Zdravlje Više šetnje na svežem vazduhu. Unos tečnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.