Dnevni horoskop za 23. oktobar 2018

Dnevni horoskop za 11. decembar 2016: Jedna lepa setna decembarska nedelja pred nama, prožeta maglom i suncem, a u osnovi mraz koji sve više steže i zateže… Zima je tek počela, a već se žalimo. Ipak, ne treba gledati crno. Posebno ne danas. I danas energija od prethodnog dana dominira, Merkur u konjunkciji sa Neptunom šalje dobre pozitivne vibracije, nadahnjuje (posebno kreativne ljude), uzbuđuje i tera na traženje zadovoljenja hedonističkih nagona u nama. Gladni za ljubavlju, danas ćete biti magnet za druge, ne samo svoim ponašanjem nego ćete naprosto zračiti nečim. A osmeh nećete skidati s lica.

Kako je danas dan za odmor, nemojte raditi ništa unapred za narednu nedelju, jer danas ideje neće baš biti od značaja, a to će vam se već sutra desiti, otrežnjenje, piše Današnji dnevni horoskop. Zato danas naprosto dajte sebi oduška, jer je dan savršen da se posvetite isključivo sebi. Možda dobijete inspiraciju gde proslaviti predstojeće praznike, možda neko putovanje, beg iz grada?

Sad kad smo vas nadahnuli, ušuškajte se u topli pokrivač, odlutajte, sanjarite…

Uživajte u ovom danu.

OVAN

POSAO

Neko u vama podstiče novu sumnju i zato ne želite glasno da pričate o svojim poslovno-finansijskim ili privatnim planovima. Ipak, previše diskrecije sa Vaše strane ostavlja negativan utisak na vaše saradnike.

LJUBAV

Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neobičan način. Pokažite da imate izuzetne manire u odgovarajućoj situaciji.

ZDRAVLJE

Problemi sa zubima.

devojka

BIK

POSAO

Ne dopadaju vam se nečije ideje tako da pažljivo birate situacije u kojima možete da izrazite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Umete da smislite pametno rešenje i prigodno objašnjenje za svoje saradnike.

LJUBAV

Očekuje vas emotivno zadovoljstvo koje će vas ispuniti pozitivnom energijom. Uživajte u odabranom društvu.

ZDRAVLJE

Dobro.

BLIZANCI

POSAO

Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama, koje istovremeno ulepšavaju vaše raspoloženje i obogaćuju vaše životno iskustvo.

LJUBAV

Pratite svoja osećanja i možete ostvariti ono što vam toliko nedostaje. Važno je da krenete u susret dešavanjima.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.