Dnevni horoskop za 19. jun 2020.
Dnevni horoskop za 19. jun 2020.

Nedeljni horoskop od 12. do 18. avgusta 2019: Najsrećniji u ovom periodu biće Ovnovi, Lavovi i Blizanci. Saznajte šta očekuje svakog pripadnika Zodijaka u narednih nedelju dana, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Bićete srećni što vas drugi razumeju pa ćete se više otvoriti za ljubav. Otuda će porasti i poverenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lako će je sresti na sasvim običnim mestima.

KARIJERA: Vevroatno će vas sve podsticati na više aktivnosti, pa će se i na radnom mestu od vas zahtevati pojačani angažman. Vama ništa neće biti teško, jer ste jedva čekali ovakvu priliku. Čak i ako radite prekovremeno, radićete s voljom.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite oprezni s neobrazovanim ljudima.

Nedeljni horoskop od 12. do 18. avgusta 2019
Nedeljni horoskop od 12. do 18. avgusta 2019.

BIK

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće lepe ljubavne događaje, a od sredine sedmice stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje će splasnuti, prilike za poznanstva počeće da se proređuju, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

KARIJERA: Činiće vam se da drugi manipulišu kako vama, tako i vama bliskim saradnicima. Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo da utičete na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Zato ne vredi da se živcirate.

ZDRAVLJE&SAVET: Verujte da možete bolje i više.

BLIZANCI

LJUBAV: Prva polovina nedelje doneće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Drugi deo sedmice ljubav će vas povremeno mimoilaziti. Biće lepih susreta, ali malo ređe. Ne postavljajte sebi suvišna pitanja.

KARIJERA: Možda će vam dosaditi da radite iz senke, jer zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi se sve to razvilo, trebaće vam malo strpljenja. Ipak, svakim danom sve više dolazite do izražaja.

ZDRAVLJE&SAVET: Kad se ide postepeno, sve traje duže.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.