Letnji horoskop za 2020: Astro prognoza za Vagu, Škorpiju i Strelca
Letnji horoskop za 2020: Astro prognoza za Vagu, Škorpiju i Strelca

Pored “društvanceta” u Lavu (Sunca, Venere i Marsa u Lavu) sada će im se pridružiti i Merkur od 11. avgusta 2019. godine.

Kada Merkur, planeta govora, logike, intelekta, komunikacije, našeg načina razmišljanja i saobraćaja, uđe u veličanstvenog Lava bićete fokusirani na ljubav, decu, kreativnost i umetnost, piše astrolog Milena Marić. Vaše reči mogu imati notu dramatike, poput glumca na sceni, jer su one sredstvo pomoću kojih sada možete da dominirate u razgovoru. I oni introvertniji tipovi imaće potrebu da otvoreno izraze svoje stavove. Lavovi će biti jako komunikativni, mnogo će razmišljati o ljubavi, više će komunicirati sa decom, imaće potrebu da budu kreativniji i da dele savete.

Kada je Merkur u Lavu, osećate se mentalno superiorni i sigurni u svoj stav, da reči mogu biti sredstvo pomoću kojih se igrate. Svakako ćete biti jako ubedljivi, posebno kada budete hteli da promovišete vaše ideje ili kada budete hteli da izrazite svoju kreativnost, a ona u ovom periodu može doći do punog izražaja i zato iskoristite ovaj period. Ono što budete izlagali, iz svake vaše reči zračiće samopouzdanje i ponašaćete se kao da sve najbolje znate, jer morate biti u pravu i teško ćete priznati da ste negde pogrešili. Imaćete potrebu da se hvališete, ali ne samo sebe lično nego i vašu decu, jer sada želite biti u centru pažnje sa onim što govorite. Vaše reči biće pune strasti i način pomoću kojeg osvajate. Ipak, izbegavajte aroganciju i preterivanje.

Ljubav ćemo teatralno izražavati, puno ćete razgovarati sa decom, a deca mogu biti bučnija i glasnija nego inače. S obzirom na promenljivo vreme, treba biti oprezan jer u ovom periodu moguća je nervoza srca i aritmija. Povoljan period za one koji uče, za glumce, za vođenje poslova i trgovinu i za razgovore sa autoritetima. Bićete organizovani, a vaše reči će biti postojane, stav samouveren i nepokolevljiv. Mnogo ćete razmišljati o ljubavi, o zabavi i o svim vrstama kreativnosti. U vama će se probuditi ona velikodušna crta vaše ličnosti.

Merkur u Lavu će od sutra biti u kvadratu sa Uranom u Biku. Period kada možete biti intelektualno superiorni zbog vaših naprednih ideja. Misli su originalne i idealan je period da počnete da pišete knjigu ili da radite nešto kreativno. Izbegavajte konfrontacije jer sada imate “kratak fitilj”. Dakle, bez preterivanja i obratite pažnju na srce (oni koji s njim od ranije imaju problema) jer su moguće aritmije, probadanja ili infakti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.