Dnevni horoskop za 12. maj 2018
Dnevni horoskop za 12. maj 2018

Nedeljni horoskop od 11. do 17. decembra 2017: Strelčeve, Bikove i Vage pratiće sreća i uspeh u ovom periodu, a šta očekuje vaš znak saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Zanimljivi likovi svako će se malo motati oko vas. Bićete zaigrani, veseli, spremni da sve delite s njima, ali bez previše obaveza. Neki će svoju vezu postaviti u rang dobrog prijateljstva i odustati od većih intimnosti.

KARIJERA: Volite saradnju više nego borbu, ali ovih dana verovatno ćete morati da se izborite za neka svoja prava. Ne zaboravite da uz njih uvek idu i obaveze i odgovornosti. Nemojte bežati ni od čega. Uspećete da stvari postavite na njihovo mesto.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite uvek ono što jeste. Iskreni.

BIK

LJUBAV: U svom ljubavnom životu ovih ćete dana biti otvoreni i opušteni. Spremnost da verujete drugima vratiće vam se na najbolji mogući način. Ne samo da ćete vi imati poverenje u partnera, nego će biti i obratno, a to je zaista mnogo.

KARIJERA: Novi i mladi saradnici u poslu koji radite pojaviće se iz drugog radnog okruženja ili čak druge sredine. Vi ćete im pokazati kako se najbolje mogu prilagoditi poslu. Bićete puni dobrih saveta i još boljih namera. Neki odgovori još će se čekati.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u životu.

Nedeljni horoskop od 11. do 17. decembra 2017

BLIZANCI

LJUBAV: Pokušavaćete da se dobro zabavljate. Mnogi će osetiti privlačnost prema osobi koja je mlada ili koja će im uneti veliku svežinu u život. Oni u vezama biće vrlo kreativni i odlaziće zajedno na vrlo zanimljiva mesta. Svima će ipak biti malo praznjikavo.

KARIJERA: Sve što radite nekako će vam se činiti manje važnim nego što je vaš društveni život. Ovih dana poslu nećete pridavati veći značaj. Neki će polako u glavi krojiti nove poslovne planove, ali zasad još nema konkretnijih preduzimanja. Radićete rutinski.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte s prijateljima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.