Dnevni horoskop za 8. decembar 2017

Dnevni horoskop za 8. decembar 2017: Današnji dan i uopšte cela ova sedmica protiče u znaku interesantnih dešavanja, nadasve neobičnih i neočekivanih, u pozitivnom smislu.

Merkur je razigran i pravi mnoštvo aspekata, a juče i danas je vreme za predah od njih.

Sutra nas već očekuje poslednji planetarni aspekt Marsa pre nego napusti znak Vage. Dan provedite u miru, nemojte kretati ni u kakve poslovne izazove, puno će biti priča, a malo nade za realizaciju. Saslušajte i to je sve. Prijatan dan, piše vasbalkan.com.

Ovan

POSAO

Nedostaje vam realan uvid u različite poslovne mogućnosti. Važno je da se prilogodite mišljenju većine i da korigujete svoju prvobitnu strategiju. Obratite pažnju na korisne informacije, imate priliku da proširite svoje saznanje.

LJUBAV

Pogrešno procenjujete nečije ponašanje ili emotivne signale koje dobijate. Suviše ste subjektivni u procenama i u stvaranju svoje ljubavne vizije.

ZDRAVLJE

Moguća glavobolja.

Dnevni horoskop za 8. decembar 2017

Bik

POSAO

Umete da se nametnete pred saradnicima, ali ne može sve biti po vašoj volji. Izbegavajte takmičarske situacije, nema razloga da se dokazujete na pogrešan način. Ipoštujte osnovna pravila u poslovnoj saradnji.

LJUBAV

Neko vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnost, a ne intrigantne situacije koje trenutno zagovarate. Nemojte nehotično povrediti nečija osecanja.

ZDRAVLJE

Više se odmarajte.

Blizanci

POSAO

Prepustite drugima da istražuju ili testiraju nove poslovne mogućnosti. Potrebno je da zaštitite svoje interese i da se pridržavate proverenog obrasca u poslovno-finansijskoj saradnji.

LJUBAV

Nemojte obećavati svojoj porodici ili partneru stvari koje ne možete da ispunite. Dobra namera ne predstavlja uvek i garanciju da možete usrećiti osobu do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.