Dnevni horoskop za 5. septembar 2017
Dnevni horoskop za 5. septembar 2017

Nedeljni horoskop od 10. do 16. jula 2017: Prema prognozama astrologa, u ovom periodu najuspešniji će biti Bikovi, Ribe i Rakovi a šta vaš znak očekuje na polju ljubavi, karijere i zdravlja, kao i šta vam savetuje astrolog saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Verovatno još nećete doseći ono čemu težite u ljubavi, ali se barem nemojte boriti s nečim što nema smisla. Razlučite ko je ko, ali ne reagujte po svaku cenu. Tek kasnije imaćete razloga da pokažete šta osećate i priliku da to učinite ispravno.

KARIJERA: Slušajte druge više nego sami sebe. U ovom trenutku to je tako. Ljudi oko vas i oni s kojim poslovno sarađujete trenutno više vide od vas ili imaju veći uticaj na stvari. Zato se povežite i ne pitajte previše.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite s poverenjem tamo gde vam je dobro.

BIK

LJUBAV: Pred vama su dani bogati ljubavnim iskustvima koje će za vas biti prijatna. Oni koji su još sami neka se svakako doteraju i izađu među ljude jer su šanse da nađu i dožive ljubav zaista povećane. Oni u vezama biće sasvim zadovoljni.

KARIJERA: Uzećete stvari u svoje ruke, dati sve od sebe i napraviti veliki korak prema napred. Oni koji rade s vama ceniće vaš trud. Neki će možda već sad dobiti i zasluženo priznanje ili barem pohvalu za ono što su postigli. Samo nastavite.

ZDRAVLJE&SAVET: Porašće vam samopouzdanje.

Nedeljni horoskop od 10. do 16. jula 2017

BLIZANCI

LJUBAV: Sad vam se ljubav čini daleko, ali vam drugi sadržaji iz vašeg života daju snage da izdržite samoću li distancu u emotivnim odnosima. Tako će biti cele ove nedelje. Ako ste još sami, nađite neki ljubavni film i maštajte. Oni u vezama neka budu tolerantni.

KARIJERA: Neki će biti iznenađeni značajem posla koji je pred njima. Možda će se i uplašiti. Ipak, neka znaju da su svemu postavljenom dorasli. Ova prilika dobija se retko i bilo bi prava šteta propustiti je. Nemojte previše da analizirate. Radite.

ZDRAVLJE&SAVET: Nesanica ili nemir.

RAK

LJUBAV: Uglavnom ćete imati dobar vetar u leđa kad se o ljubavi radi, ali svako malo pravićete greške u koracima. O vama i vašoj sposobnosti samokontrole zavisiće uspeh u vašem privatnom životu. Potrudite se i dajte sve od sebe. Uspećete.

KARIJERA: Sve ćete se više zanimati za finansije ili nove sisteme koji bi mogli poboljšati prihode u onom što radite. Izgradićete nove planove u tom smislu. Borićete se za podršku drugih da ih sprovedete u delo ili da ih barem pokrenete. Nešto će krenuti.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte gimnastiku svaki dan.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.