Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 10. jul 2017: Vaga u klinču, Rak se menja,...

Dnevni horoskop za 10. jul 2017: Vaga u klinču, Rak se menja, Škorpija hedonista

63
0
Dnevni horoskop za 25. april 2017
Dnevni horoskop za 26. avgust 2017

Dnevni horoskop za 10. jul 2017: Ovan odsutan, Bik ima udvarača, Blizanci u sosu, Rak se menja, Lav neraspoložen, Devica na zadatku, Vaga u klinču, Škorpija hedonista, kod Strelca zamršeno, Jarac motivisan, Vodolija pred zidom, Ribe solidno. Ovo je današnji dnevni horoskop za 10.07.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

OVAN Posao Ne pokazujete određenu dozu entuzijazma kao ranije. Budete dovoljno odlučni u onome što želite na svom poslovnom segmentu. Ljubav Neko vam se otvoreno udvara i vi volite da se dobro provedete. Moraćete da budete dovoljno prisutni za svoja očekivanja. Zdravlje Pijte dovoljno tečnosti.

BIK

Posao Volite svoj posao i neće vam teško pasti ukoliko se budete i danas angažovali na svom zadatku, koji ne može da čeka. Ljubav Ne pokušavajte da se oduprete utisku da nešto nije u redu kada su emocije u pitanju vašeg partnera. Neko vam se uporno udvara. Zdravlje Smanjite slatkiše.
Dnevni horoskop za 10. jul 2017

BLIZANCI

Posao Niste sami u sosu u kome ste se našli. Imate dovoljno saradnika na koje mošete deo zaduženja da prenesete ovog puta. Ljubav Volite flert i ne odustajete od jedne osobe na koju često mislite. Pokušačete da dođete do načina da se otvoreno postavite pred većim izazovom na emotivnom planu. Zdravlje Predeo grla vam je osetljiviji.

RAK

Posao Posao kojim se vi bavite je zamoran i vi ste skloni većoj promeni nego inače. Morate da budete dovoljno u fokusu svojih problema kako bi ih na vreme rešili. Ljubav Ukoliko ste dama, možete da imate odličan period pred vama, jer ste skloni rasterećeno da ulazite u vezu i da se ne okrećete od ovako dobrih aspekata. Zdravlje Stomak vam je slabija regija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.