Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 9. jul 2017: Blizanci imaju dobar predosećaj, Devica u...

Dnevni horoskop za 9. jul 2017: Blizanci imaju dobar predosećaj, Devica u grču, Škorpija zavodljiva

67
0
Nedeljni horoskop od 10. do 17. septembra 2017
Nedeljni horoskop od 10. do 17. septembra 2017

Dnevni horoskop za 9. jul 2017: U toku je još jedan julski vikend, i sa ovom nedeljom nam Mesec pravi opoziciju sa Suncem, a s tim stiže nam preterana osetljivost, reagovaćemo i na najmanje podražaje iz spoljašnje sredine, sve će uspeti da nas dirne, uzbudi ili uznemiri. Emotivni disbalans obeležiće vam ceo dan i prožeti sve druge aktivnosti, zato pokušajte da se uzdržite od ispada i prejakih reakcija. Želimo vam prijatan dan, piše Današnji dnevni horoskop.

OVAN

POSAO Neko ima pozitivan uticaj na vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Kada pored sebe imate osobe od poverenja, sve se lako rešava i uspešno završava. LJUBAV Najveći užitak ili zadovoljstvo donosi vam susret sa bliskom osobom, koja zaista ume da vas obraduje i da vam ugodi. Uživajte u stvarima koje vas emotivno ispunjavaju. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

BIK

POSAO Ponuđene su vam različite ideje o poslovnoj saradnji. Dobar izbor poslovne teme proizilazi iz zajedničkih dogovora i konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u dobrom profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja. LJUBAV Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi mnoge radosti i više nego dobru zabavu. Uz iskrene namere, usrećite osobu do koje vam je stalo. ZDRAVLJE Više spavajte.
Dnevni horoskop za 9. jul 2017

BLIZANCI

POSAO Imate dobar predosećaj i sa nestrpljenjem iščekujete neki poslovni razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese. LJUBAV Podstičite kod sebe istraživački duh i smisao za dobar ukus u mnogim situacijama koje vas prate u privatnom životu. Prijaće vam emotivni susret i neka omiljena zabava. ZDRAVLJE Niste u kondiciji.

RAK

POSAO Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Važno je da sačuvate samokontrolu pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje. LJUBAV Reagujete suviše razdražljivo u situacijama koje vas prate u privatnom životu. Preterivanje u izlivima osećanja ili novi zahtevi deluju iritirajuce na voljenu osobu. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.