Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 10. do 16. decembra 2018: Veliki izazovi pred Vagom,...

Nedeljni horoskop od 10. do 16. decembra 2018: Veliki izazovi pred Vagom, finansijski dobitak za Ovna, Riba nailazi na ljubav na svakom koraku

109
0
Pun Mesec u Lavu 9. februara 2020: Ribama donosi nov posao, Škorpiji veliki uspeh a Jarcu nasledstvo
Pun Mesec u Lavu 9. februara 2020: Ribama donosi nov posao, Škorpiji veliki uspeh a Jarcu nasledstvo

Nedeljni horoskop od 10. do 16. decembra 2018: Sjajan period za Bikove, Strelce i Rakove. Saznajte šta očekuje vaš znak tokom naredne sedmice u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Možda će vam izgledati kao da vam ljubav svako malo izmiče iz ruku. To će vas živcirati i rastužiti. Treba da shvatite da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da bude tlačen, pa tako ni vaša ljubavna meta. KARIJERA: Nećete zapostaviti nijednu sitnicu. Vaša preciznost biće pohvaljena. Ovih dana imaćete priliku da pokažete koliko ste originalni. Inventivnosti će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljaćete o novom stilu poslovanja. ZDRAVLJE&SAVET: Moguć je malo veći finansijski dobitak.

BIK

LJUBAV: Malo je verovatno da ćete se osećati usamljeno. Mnogi će uživati u vašem društvu, a na vama je da pametno birate. Bikovi u vezi ili braku će obnoviti svoj odnos na romantičan način i malo je toga što njihovoj ljubavi može stati na put. KARIJERA: Kad se čini da ne može bolje, vi ste onaj koji uverava sve druge oko sebe da može. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i sprovedite to u delo bez skretanja s puta. Vaša hrabrost će doneti rezultate. ZDRAVLJE&SAVET: Idite na sport koji kod vas pobuđuje optimizam.
Nedeljni horoskop od 10. do 16. decembra 2018

BLIZANCI

LJUBAV: Vaša potreba za sigurnošću biće jaka. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, shvatićete da ne postoji garancija ni za štoana svetu, pa će vas ta spoznaja zapravo opustiti. Nakon toga postavićete se prema ljubavi na nov način. KARIJERA: Svoja poslovna interesovanja polako ćete prebacivati na finansijske teme jer će od njih zavisiti većina stvari. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete da započnete nešto u spomenutom smislu. Mnogi će profitirati. ZDRAVLJE&SAVET: Nemojte žuriti, prvo sagledajte s čim raspolažete.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.