Dnevni horoskop za 8. januar 2019.
Foto: freepik.es

Očekujte dosta izazova ukoliko ste rođeni pod nekim od ova tri znaka… Ali to ne znači da je “kraj sveta”.

Sve što treba da uradite je da pronađete neko vreme za sebe, opustite se i pustite da se stvari dogode. Nemojte se odupirati, prihvatite ovaj period kao vreme sazrevanja i brzo će proći. A onda… onda vas očekuje predobra 2019. godina!

Otkrijte u nastavku koji će znakovi imati manje sreće u decembru.

Ovan

Sve će vam biti teško. U potpunosti vas razumemo! Vaša vladajuća planeta ne sarađuje sa vama, ali to nije vaša greška. Samo zamislite, Mars putuje kroz vašu 12. kuću podsvesti i snova, što znači da ste vi skoro u potpunosti zatvoreni do daljnjeg. Stvarnost je da se osećate letargično, zbunjeno i neprijatno do beskonačnosti i to vas čini nervoznim. Pokušajte da nastavite sa događajima. Pokušajte da nervozu usmerite na neke druge stvari. Decembar će brzo proći.

Blizanci

Previše toga vam se dogodilo, ali vaša vladajuća planeta, Merkur, je stacionirana direktno. Imajući ovo na umu, vaš “najgori decembar” uglavnom je o vašoj psihi. Vi konstantno lutate mislima i uništavate stvarnost. Jednostavno razmišljate o profesionalnom životu i trenutnom rasporedu i to vam nepotrebno unosi nervozu. Možda zato niste raspoloženi za Deda Mraza, ali nemojte to činiti sami sebi. Vi ste najinteresantnija osoba oko praznika i potrebni ste svima da budu dobro raspoloženi.

Vodolija

Osećate se iscrpljeno. Sve će biti u redu, ne brinite. Pokušajte da razmislite na ovaj način – vaš sunčani povratak je odmah iza ugla, pa budite spremni da započnete još jedan put oko Sunca. Morate da očistite um i napunite baterije. I pogledajte svetliju stranu, bar imate šta da radite do kraja ove sezone. To će biti predivni dani odmora sa vašim voljenima, iz kojih možete izvući pozitivnu energiju samo ako pokušate. Pokušajte da se opustite i budite dobri prema sebi.

zenskimagazin.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.