Nedeljni horoskop od 10. do 16. oktobra 2016: Ako je verovati zvezdama, najsrećniji ove nedelje biće Devica, Bik i Vodolija, piše ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Ovih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim privatnim odnosima. Imaćete doduše dovoljno energije, a posebno za komunikaciju, pa će mnogi rečima nadoknađivati ono što im u emotivnom smislu nedostaje. U tome će i uspeti.

KARIJERA: Najradije biste se povukli u kuću i radili nešto iz svoje sobe. Neki će ove uticaje iskoristiti za prave kućne radove, pa će čim završi radno vreme poći s posla kući gde će se pretvarati u prave majstore. Ono na poslu biće u drugom planu.

ZDRAVLJE&SAVET: Još niste zablistali. Pričekajte.

devojka

BIK

LJUBAV: Pred vama su dani bogati ljubavnim iskustvima koje će za vas biti prijatna. Oni koji su još sami neka se svakako doteraju i izađu među ljude jer su šanse da nađu i dožive ljubav zaista povećane. Oni u vezama uživaće u sitnicama.

KARIJERA: Slušajte druge više nego sami sebe. U ovom trenutku to je tako. Ljudi oko vas i oni s kojim poslovno sarađujete trenutno više vide od vas ili imaju veći uticaj na stvari. Zato se povežite i ne pitajte previše. Sledite ih do cilja.

ZDRAVLJE&SAVET: Naspavajte se do mile volje.

BLIZANCI

LJUBAV: Nikako da dosegnete ono čemu težite u ljubavi, ali se barem nemojte boriti s nečim što nema smisla. Razlučite šta je šta, ali ne reagujte po svaku cenu. Tek kasnije imaćete razloga da pokažete šta osećate i priliku da to učinite ispravno.

KARIJERA: Setite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivišete sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put. Razmislite o tome.

ZDRAVLJE&SAVET: Postajete introvertni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.