Dnevni horoskop za 8. oktobar 2016: Dragi naši, subota je, dan za opuštanje i zabavu. Nadamo se da ste uspešno priveli kraju radnu nedelju i da bez briga planirate da provedete dragocene dane vikenda.

 

Mesec je u Jarcu ovog vikenda, dok će u jednom trenutku bitiu kvadratima sa planetama u Vagi: Merkurom, Jupiterom i Suncem. Temperature su dosta niske, vreme se ne šali, hladnoća je zagalopirala, steže mraz.. zanimljivo je da je tako i među ljudima, nastupa vreme hladnih pogleda, nezainteresovanosti i odsutnosti. Možda vam upravo to i treba zapravo da se malo osamite i sklonite od svih, na dan – dva, piše Balkan Portal.

Dakle, ako ste očekivali turbulentan vikend, ništa od toga. Mesec u Jarcu nije baš da je živa zabava, ali svakako daje onaj lep osećaj ušuškanosti i nekog mira koji prija svačijoj duši. Sunce, Merkur i Jupiter u Vagi od vas neće tražiti samoću, ali sad partner je savršen za društvo, i niko drugi do samo on. Odaberite zato pravu osobu za vikend, za koju ste sigurni da će vam prijati i uživajte u zajedničkom miru.

OVAN

POSAO

Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički dogovor.

LJUBAV

U ljubavnom odnosu ne možete uvek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako kao što vam se čini.

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.

devojka

BIK

POSAO

Ne krijete svoje optimističko raspoloženje i delujete samouvereno pred osobom koja testira vaše profesionalne sposobnosti. Stalo vam je da se predstavite kao osoba od poverenja.

LJUBAV

Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku razumnu meru. Ponekad imate suviše perfekcionisticke zahteve, bez obzira što vam je teško to i da prihvatite kao istinu.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

BLIZANCI

POSAO

U susretu sa saradnicima bolje je da ispoštujete listu prioriteta, nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima.

LJUBAV

Susret sa jednom osobom deluje pomalo zamorno ili ne odgovara vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.