Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 1. do 8. avgusta 2016. godine: Vodolija gnjavi partnera,...

Nedeljni horoskop od 1. do 8. avgusta 2016. godine: Vodolija gnjavi partnera, Raka slama čežnja, Riba na poslovnom putu

126
0
Dnevni horoskop za 6. jul 2017

OVAN

LJUBAV: Manjak interesovanja za ljubav koji ćete verovatno osećati idućih dana će vas brinuti. Imajte na pameti da je ovo prolazna faza, pa joj ne trebate pridavati previše značaja. S druge strane, svako malo bićete u krugu ljudi s kojim ćete rado komunicirati. KARIJERA: Premda će se zahtevati da se posao obavi u rokovima, na radnom mestu će ipak vladati vesela i opuštena atmosfera, pa ćete svi raditi lakše. Nećete moći da zanemarite pravila posla koja treba poštovati, ali znaćete se i zabaviti. ZDRAVLJE&SAVET: Sledite intuiciju. devojka  

BIK

LJUBAV: Sposobni ste da odvojite šta vam je važno, a šta nije. S takvim stavom možete stići dalje nego do sada. Vaša zrelost i promišljenost smirivaće poneku provokaciju ili situaciju u kojoj druga strana neće znati kako da reaguje. Vodite oboje kude treba. KARIJERA: Do nedavno ste samo maštali o nekim poslovnim potezima, a sada ćete imati vremena da sve to osmislite i razradite. Istovremeno ćete se malo više pozabaviti i pitanjima komunikacija. Naći ćete način kako bolje da sarađujete. ZDRAVLJE&SAVET: Budite svesni svojih kvaliteta.  

BLIZANCI

LJUBAV: Pred vama su iskustva koja će verovatno obogatiti vaš privatni život. Oni koji su još sami možda imaće više udvarača, premda će im se neki od njih činiti pomalo ludi. Ipak neka ostanu otvoreni za mogućnost ljubavi. Kasnije će sve postati jasnije. KARIJERA: Ponekad vam se čini kao da posao stane kad vas nema, a čim se vi pojavite sve krene. To je rezultat vašeg truda i vaše najdragocenije osobine, a to je da ste vredan radnik. I ovih dana to će i te kako doći do izražaja. ZDRAVLJE&SAVET: Budite svesni svojih mogućnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.