dnevni horoskop za 31. jul

Dnevni horoskop za 31. jul 2016. godine: Prolazi vikend, a prođe i jul. Nadamo se da ćete, kada sve saberete i oduzmete, da ga pamtite po lepom. Stiže nam i avgust, miran, bez većih potresa bar na globalnom nivou, biće dana tu i tamo da se malo razdrmamo, ali sve ćemo mi da preguramo.

 

O avgustu ćemo pisati narednih dana, a da se vratimo na današnji dan, ono što niko ne voli da radi – sređivanje računa, papira, dokumentacije i slično, danas bi moglo da nam ide od ruke, čak bi nam moglo biti i zanimljivo dok to radimo. Zato uzmite sve one papire koje držite po ormarima, pogledajte sve račune, bacite što vam ne treba a ostavite bitne stvari. Pročitajte dnevni horoskop za 31. jul 2016. godine.

Danas su mogući neki neprijatni razgovori sa partnerom, oko partnerove porodice ili prijatelja, pa gledajte da izbegavate takve susrete makar odveli partnera negde na put, samo da se odvojite od svih.

Dan će biti dobar i za gurmane, tj sve one koji vole da se počaste dobrim obrokom, ako ste među njima (a, i ako niste) uživajte jedan dan ne vodeći računa o količini kalorija koju uneste.

Predveče moguća manja nervoza, ali takvu nervozu imamo svi kada se vikend završava, a naročito oni koji su bili na odmorima. Ne brinite, sutra će vas sve dočekati na poslu onako kako biste vi voleli.

OVAN

POSAO

Želite da napravite dosta promena, ali stalno nailazite na neka ograničenja. Bitne promene će na žalost izostati, ali to ne znači da treba da odustanete od njih.

LJUBAV

Ako ste slobodni, moći ćete preko posla upoznati interesantnu osobu. Ako ste u vezi, ona će biti i dalje na iskušenju.

ZDRAVLJE

Problemi sa cirkulacijom.

Dnevni horoskop za 31. jul 2016

BIK

POSAO

Ako se bavite privatnim poslom, izbegavajte bilo kakve investicije. Mogući su nesporazumi sa saradnicima koji mogu da se pretvore u ozbiljan problem

LJUBAV

Trudite se da budete što jasniji u komunikaciji sa partnerom. Nemojte očekivati da vam čita misli.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

BLIZANCI

POSAO

Usmerite se na ono što radite i nemojte praviti planove koji sada ne mogu da se ostvare. Budite realni u poslovanju i izbegavajte pozajmice i zaduženja.

LJUBAV

Ne upuštajte se u tajnu vezu jer možete biti otkriveni. Pokušajte da rešite problem sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE

Mogući su problemi sa sinusima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.