Home Nedeljni horoskop NEDELJNA ASTROLOŠKA PROGNOZA OD 3. DO 10. JULA 2017: Utorak je za...

NEDELJNA ASTROLOŠKA PROGNOZA OD 3. DO 10. JULA 2017: Utorak je za strastvene i burne susrete, u sredu se bude mnoge ljubavi ali prelomni dan je ipak četvrtak

96
0
mesecni horoskop za mart 2017.
Dnevni horoskop za 3. avgust 2017

Nedeljna astrološka prognoza od 3. do 10. jula 2017: Prošle sedmice glavni akteri na nebu bili su Merkur i Mars. Ove je nedelje Merkur i dalje glavni igrač, ali njegovoj priči sada će se pridružiti i Venera, pa ako nebo bude zahtevno neka bar uzrok bude ljubav. Prelomni dan u kojem posebno morate biti pažljivi i oprezni je četvrtak kada Merkur bude ulazio u znak Lava, a Sunce bude pravilo kvadrat sa Jupiterom i trigon sa Neptunom.

Prva dva dana Mesec će prolaziti znakom Škorpiona, gde je mesto njegovog pada, ali će imati protočne aspekte, u ponedeljak sa Suncem i Neptunom (Mesec trigon Sunce, trigon Neptun), a u utorak će Mesec praviti sekstil sa Plutonom i trigon sa Marsom. Tih dana raspoloženje može biti promenljivo, piše Profesionalna astrologija. Često se Mesečev prolazak kroz ovaj znak oseća kao gubitak, čak i da ne budete imali razloga za brigu, ovo su strahovi, nemiri od nepoznatog, od neizvesnosti, od onoga što dolazi. Često te dane provedete u iščekivanju nekih neprijatnih događaja. Iako nećete možda imati razloga ovo će biti nešto unutrašnje, iskonsko. U ponedeljak aspekti sa Suncem i Neptunom svemu daju jedan dublji smisao. Sa Neptunom kreativnost je izuzetno jaka, pa je ovo svakako dan za sve umetnike, ali i za sve one koji se bave duhovnim razvojem. Utorak je više za strastvene i burne susrete, neretko i sukobe (Mesec u aspektu sa Plutonom i Marsom), ali kako su aspekti protočni, svaki će događaj i situacija imati dobar epilog. Često se nivo svesti razvija preko određenih bolnih spoznaja. Zato, šta god vam se bude događalo tih dana, vodiće do spoznaje i ličnog napretka.
Nedeljna astrološka prognoza od 3. do 10. jula 2017
U sredu Venera ulazi u znak Blizanaca, pa će mnoge ljubavi probuditi. Lakonogi Blizanaci krenuće na put ako treba i na kraj sveta, samo ako je ljubav u pitanju. Sada će se mnogi preko priča, poruka i raznih društvenih mreža zaljubiti. Ako ste planirali odmor, letovanje ili neki poslovni put, spremite se možda vas baš tamo čeka ljubav vašeg života, a možda i ona tajna i neplanirana. Sve može biti iznenada, neočekivano i pomalo frustrirajuće. Venerin ulazak u znak Blizanaca prati Merkur, koji će toga dana imati egzaktan kvadrat sa Uranom, pa će svakako ljubavi koje dolaze sa ovom Venerom biti vrlo neobične, dinamične, ekscentrične, a možda i stresne. Neki će se rešiti da iznenada promene svoj status i izaberu samostalan i nezavistan život. Narednih mesec dana ljubavi će dolaziti i prolaziti, nove će se rađati, a stare umirati. Napuštaćete sve što vas vezuje i obavezuje, a tražićete samo slodobne ljubavi, pozitivne ljude i neobavezne priče (Venera u Blizancima). U četvrtak Merkur ulazi u znak Lava, kada i Sunce ima dva aspekta, pa će od svih dana ovo na neki način biti preloman. Merkur naglašava moć govora, teatralnost i vladarstvo, Sunce ga podržava svojom kreativnošću, dubokim duhovnim mislima i mudrošću (Sunce trigon Neptun), ali ponekad se te moći mogu sukobiti sa određenim propisanim, moralnim ili zakonskim normama (Sunce kvadrat Jupiter), što može izazvati dualnost i podvojenost.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.