Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 4. jul 2017. godine: Strelcu treba odmor, Blizanci zaljubljeni...

Dnevni horoskop za 4. jul 2017. godine: Strelcu treba odmor, Blizanci zaljubljeni u Bika

61
0
Dnevni horoskop za 12. avgust 2017

Dnevni horoskop za 4. jul 2017. godine: Ovan spušta ego, Bik ima buru misli, Blizanci zaljubljeni u Bika, Rak neprilagodljiv, Lav se postavlja liderski, Devica energična, Vaga loše raspoložena, Škorpija zatvorena, Strelcu treba odmor, Jarcu sledi prijatno iznenađenje, Vodolija pod stresom, a Ribe nostalgične. Ovo je današnji horoskop za 04.07.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Ukoliko se bavite privatnim poslom morate da budete spremni na veći finansijski izazov koji će vam se naravno isplatiti u nek skorije vreme. pomoć saradnika je nešto na šta možete u većoj meri da računate. Ljubav Oni koji su zauzeti neće očajavati u samoći ovaj put i biće otvoreniji prema partneru. Pokušavate da spustite ego, kada je partnerski odnos u pitanju. Zdravlje Pazite se u saobraćaju.

BIK

Posao Imate buru misli i ne želite nešto da izostavite ukoliko smatrate da je to baš bitno. Neko ne želi da vam smeta pa će se i povući na kratko. Saradnici žele duži odmor. Ljubav Dovoljno ste uigrani u šemu koja vam se nudi. Budite u top formi kao i uvek jer ste imali otežanja u prethodnom periodu koja su prošla ovaj put. Zdravlje Problemi sa grlom.
Dnevni horoskop za 4. jul 2017. godine

BLIZANCI

Posao Neko vam nudi proširenje saradnje pa biste mogli da se otvoreno postavite kada su poslovni segment i finansijska problematika u pitanju. Ljubav Zaljubljeni ste u drugog Bika i ne morate da se stidite onoga što trenutno osećate. Aspekti vas podržavaju u nameri koju imate . Zdravlje Psiha vam je naglašena.

RAK

Posao Imate odlično rešenje poslovnih problema, ali i rivale koji ne žele vaš lični uspeh. Moraćete jedno vreme da se prilagođavate situaciji koja vam se postavlja u narednom periodu. Ljubav Vaša senzitivna priroda je nešto što vas vuče u veću pobedu nad sobom i imate motiv da zauzmete jači stav po pitanju nekoga od ranije. Zdravlje Stomak vam je slaba strana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.