Home Mesečni horoskop HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JUL 2017: Nova i obećavajuća veza za...

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JUL 2017: Nova i obećavajuća veza za Blizance, dobra poslovna ponuda za Škorpiju, Ribe melanholične

129
0
Horoskop po ciganskim kartama za jul 2017

Horoskop po ciganskim kartama za jul 2017: Ciganke gatare od davnina proriču sudbinu i otkrivaju šta će vam se desiti u budućnosti gledajući u karte, pa se ta praksa zadržala do dana današnjeg. Saznajte šta vas očekuje tokom jula 2017. godine, piše Moj Astrolog.

OVAN

TUGA – POSETA – UDOVAC Ljubav Vreme je da se neke nedoumice i nedefinisane situacije sa voljenom osobom konačno raščiste. Doduše, ni vama ni voljenoj osobi neće biti lako da pokrećete neke teme i otvarate pitanja koja su možda pomalo bolna za oboje, ali ako mislite o budućnosti i stabilnosti odnosa u kojem ste – morate to uraditi. Pogotovo je druga dekada meseca pogodna za ovakve razgovore. Kada rešite probleme, onda krenite sa dogovorima o zajedničkom odmoru ili letovanju. Slobodni Ovnovi ulaze malo smoreni u mesec jul. Ništa ne ide po vašim planovima, obaveza je mnogo, problema takođe – a vremena za sebe nalazite samo povremeno. Od sredine meseca sledi vam više „akcije“ – izlazaka, provoda, ali i novih poznanstava. Mogla bi vas jako zainteresovati osoba nešto starija od vas. Posao Vaši su se planovi „razvukli“, odužili – kao da ne vidite mogućnost realizacije u nekom skorijem periodu. Shvatate da je potrebno nešto da menjate da bi se situacija pokrenula. Obavićete par razgovora, sastanaka, naći se sa nekim ljudima koji vam mogu pružiti savet ili biti od pomoći. Od drugog dela jula računajte na veću pomoć od strane autoriteta i šefova. Ako ste nezaposleni, ulazite u mesec u kojem biste trebali da se u jačoj meri aktivirate. Finansijski segment će biti dosta promenljiv i nestabilan. Zdravlje Moguće su promene u raspoloženju, upadanja u melanholiju, problemi sa spavanjem. Često ćete osećati i potrebu da se osamite i distancirate od svih. Potrebno vam je društvo pozitivnih ljudi. Starije može mučiti i pritisak ili mogu imati problema sa glavoboljama i sinusima.
Horoskop po ciganskim kartama za jul 2017

BIK

ČEŽNJA – NOVAC – LJUBAVNIK Ljubav Bikovi u emotivnim vezama i brakovima ne osećaju više onaj „žar“, ali ni povezanost od ranije sa voljenom osobom. Čini vam se kao da se vaš odnos pretvorio samo u svakodnevno ispunjavanje obaveza, na jednoličnost i manjak nekih podsticajnih i zabavnih dešavanja. Iako možda niste planirali (ili se to neće baš u potpunosti uklopiti u vaš kućni budžet), ipak bi trebali da razmislite o zajedničkom odmoru, odlasku negde daleko od svih, gde ćete oboje moći da se opustite i posvetite jedno drugom. Usamljeni pripadnici ovog znaka bi trebali da manje pažnje obraćaju na posao i obaveze, a da se više posvete sebi i svom društvenom životu. Doduše, vi imate mogućnosti za emotivna dešavanja i preko poslovnog segmenta, ali biste mogli da s vremena na vreme i izađete sa društvom u provod. Posao Ovaj mesec obećava prvenstveno dobre finansijske mogućnosti, pa sam sigurna da ćete i svojim poslovima biti zadovoljni. Neki konkretniji pomaci i dogovori se mogu pokrenuti već do kraja druge dekade. Bikovima idu pare i preko privatnih poslova, kao i mogućnost novog ugovora u prvom delu jula. Generalno gledano – sada bi bilo vreme i da uložite više novca u posao, jer je sigurno da ćete ga dosta brzo povratiti i zaraditi. U principu – poslovni mesec pred vama će biti uspešan. Zdravlje Trebali bi da obratite pažnju na ishranu. Moguće su teškoće sa varenjem. Stariji pripadnici znaka neka čuvaju grlo, a moguće su i hronične tegobe, koje će se vezivati uglavnom za kičmu, a kod nekih i za kardio vaskularni sistem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.