Nedeljni horoskop

Horoskop za vreme vladavine LAVA od 23. 7. do 23. 8.

RAK (22.6.-22.7)

Posao – Ovaj period počinje sa Mesecom, vladarem vašeg znaka u Jarcu, što predstavlja njegovu najslabiju poziciju. Zbog toga do srede obratite maksimalnu pažnju na dešavanja u poslovnom okruženju. Potrudite se da budete što više umereni. Jer, samo na takav način uspećete da održite odgovarajuće stanje, u protivnom očekuje vas gomila problema.

Ljubav – Kvadrat Venere i Saturna ukazuje da ste i dalje vezani za osobu iz neposrednog okruženja. Međutim, raspored planeta ne nagoveštava mogućnost da bi veza mogla da se razvija, ili da dođe do bitnijih promena.

Zdravlje – Ne preterujte s hranom zbog usporenog metabolizma.

Nedeljni horoskop od 14. do 21. avgusta 2016.

Nedeljni horoskop od 14. do 21. avgusta 2016.

LAV (23.7.-22.8)

Posao – Stelijum u polju prihoda ukazuje na mogućnost finansijskog raspleta u mnogim poslovima. Najvažnije je da ne napravite bilo kakav previd pri sklapanju ugovora i da se pridržavate dogovorene dinamike u obavljanju poslova.

 

Ljubav – Više pažnje trebalo bi da posvetite odnosu sa voljenom osobom, da obogatite vezu, ali i da budete oprezni da ne uđete u besmislenu ljubavnu avanturu. Kad je reč o emotivnom životu, period će biti vrlo dinamičan, naročito druga polovina. Bilo bi lepo da isplanirate zajednički vikend s partnerom.

Zdravlje – Zdravstveni problemi vezani su za krvni pritisak i srčane smetnje. Ali, sve je u skladu s godinama i načinom života.

DEVICA (23.8.-22.9)

Posao – Kad su Merkur i Jupiter u istom znaku, a tokom ovog perioda to je u vašem, na delu su različita rešenja. Narednih dana od vas će se očekivati da pokažete ličnu snagu i mudrost, ukoliko želite da ostvarite ono što ste naumili. Uspeh je rezultat napornog rada, ali i dobre procene.

Ljubav – Što se tiče emotivnog života, ulaskom Venere u Devicu, gotovo svi pripadnici znaka biće u prilici da imaju kratkotrajnu, ali izuzetno burnu ljubavnu avanturu. Za one Device koje su u braku bio bi to siguran put koji vodi u velike probleme.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Zdravlje – Dobro se osećate…

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.