Nedeljni horoskop

Horoskop za vreme vladavine LAVA od 23. 7. do 23. 8.

VAGA (23.9.-22.10)

Posao – Prikupljate snagu za nove izazove, jer planirate važne poslovne poteze. Koliko ćete u tome uspeti najviše zavisi od vas, jer Venera, vaša vladajuća planeta ide u susret Jupiteru. Ovo ne znači da će se stvari same od sebe završavati uspešno, nego da će svako vaše poslovno angažovanje biti dobro.

Ljubav – Venera, vladar znaka, ali i svih aspekata emotivnih veza, tokom ovog perioda boraviće u vašem dvanaestom polju. To znači da su moguća razna dešavanja, nijedno zaista kvalitetno, a sva zahtevaju da dobro promislite o rezultatima.

Zdravlje – Slaba tačka organizma u ovom periodu može uvek da proradi.

Nedeljni horoskop od 14. do 21. avgusta 2016.

Nedeljni horoskop od 14. do 21. avgusta 2016.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11)

Posao – Mars u polju novca ukazuje na mogućnost novog posla. Ali, zbog njegovog spajanja sa Saturnom posao će biti težak i komplikovan. Pripadnici znaka koji nekome nešto duguju trebalo bi da plate makar deo, kako ne bi dodatno iskomplikovali posao.

 

Ljubav – Vladar polja emocija u jedanaestom polju ukazuje na osobu iz neposredne okoline koja je veoma zainteresovana za vas. Zbog povoljnog položaja planeta moguća je vrlo kvalitetna i obećavajuća veza.

Zdravlje – Većina zdravstvenih tegoba povezana je sa načinom ishrane, odnosno preterivanjem u hrani i piću. Vreme je za dijetu i rekreaciju.

STRELAC (23.11.-21.12)

Posao – Okolina vas doživljava kao direktnu i tešku osobu, što pojačava prisustvo Marsa i Saturna u vašem znaku. Pokušajte da budete otvoreniji prema kritikama saradnika, ne morate da ih prihvatite, ali ih makar saslušajte, jer niste najpametniji. Skloni ste sukobima sa saradnicima.

Ljubav – Vladar polja emocija u Devici sa Venerom nagoveštava romantičnu vezu, koja se teško nalazi i u knjigama. Pokušajte da se što pre vratite u realnost da ne biste nepotrebno iskomlikovali život s partnerom.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Zdravlje – Najviše vas muče organi za varenje, koji prouzrokuju dodatne probleme. Zato, više pažnje posvetite ishrani…

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.