Nedeljni horoskop od 27.12. 2021. do 02.01. 2022. godine
Nedeljni horoskop od 27.12. 2021. do 02.01. 2022. godine

Zvezde su na na našoj strani. Očekuje vas mirna i prijatna nedelja na svim planovima.

Ova nedelja najavljuje da će biti dobra za mnoge od vas. Zima uveliko traje, a ovo je vreme “obnavljanja” planeta, ali i naših života. Sve nevolje ostavićemo u prošlosti i neće nas ni na koji način ugrožavati. Mnogi predstavnici različitih znakova zodijaka biće iznenađeni kada će primetiti da će im se raspoloženje popraviti samo od sebe, odnosno bez nekog posebnog razloga, piše Stil.

Sada je savršeni trenutak da organizujete svoj odmor. Neka bude i kratak, nije važno. Bitno je da uradite to za svoju dušu. Za svečanosti i veća dešavanja biće prilike. Posvetite se svom dobrom raspoloženju i potrebama. U narednih 7 dana imaćete sjajnu mogućnost da osetite blagostanje. Neki će primetiti da im se intuicija izoštrila.

Na profesionalnom polju biće mirno. U ljubavi su moguća prijatna iznenađenja, ali ovaj period ne obećava neka vedra dešavanja. Krajem nedelje mogući su finansijski dobici.

Ovan

Obratite pažnju na stvari koje vas okružuju. Oni neće oblikovati vaš život, ali će napraviti energetsko polje oko njega. Tako da ako nešto osećate da treba da se popravi ili “očisti” uradite to odmah.

Drage dame, saznajte kakva vas sedmica očekuje: Horoskop za uspešne žene od 9. do 15. decembra 2019. godine
Drage dame, saznajte kakva vas sedmica očekuje: Horoskop za uspešne žene od 9. do 15. decembra 2019. godine

Bik

Ne ulazite u rasprave. Pokušaće da vas iznerviraju, ali pametnijis te od njih. ponekada je bolje pretvarati se da ste poraženi, a onda preuzmite stvar u svoje ruke i zadajte poslednji udarac.

Blizanci

Preporučuje vam se da se ne bavite nikakvim većim poduhvatima. Pun Mesec je 12. decembra i baciće senku na celu nedelju. Bolje je da se odmorite, razmišljate o pozitivnim stvarima i bavite se vežbanjem radi zdravlja.

Rak

Ne pokušavajte da rešite zadatke koji vam nisu dati. Voda ne može uvek da otopi stenu. Ponekad je potrebno da pokažete domišljatost, pa pokušajte da koristite atipične pristupe za takve probleme.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.