Riba posvađana sama sa sobom, Vagi se vraćaju stare boljke: Saznajte kako će retrogradni Merkur uticati na vaš podznak
Riba posvađana sama sa sobom, Vagi se vraćaju stare boljke: Saznajte kako će retrogradni Merkur uticati na vaš podznak

Dnevni horoskop za 9. decembar 2019: Vodolija ne sme da veruje tračevima, Ovan nema problema, Ribe očekuje važna odluka, Rak nije spreman za novu ljubav, piše kurir.rs.

OVAN

Ukazuje vam se prilika da dođete do novog poslovnog kontakta koji će vam biti veoma značajan za budućnost. Odlično poznajete voljenu osobu i umete da prepoznate kada vam nešto prećutkuje. Nema problema sa zdravljem.

Dnevni horoskop za 9. decembar 2019
Dnevni horoskop za 9. decembar 2019.

BIK

U ovoj fazi možete da očekujete novi poslovni razgovor koji će za vas biti značajan. Trenutno ste u kriznoj fazi sa voljenom osobom i imate utisak da ne znate šta od nje možete da očekujete. Problemi sa vidom.

BLIZANCI

Tokom današnjeg dana ćete prilično biti opterećeni poslovnim dešavanjima i obavezama. Iako vam se čini da osoba do koje vam je stalo govori istinu, postoje glasine koje govore drugačije. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

RAK

Danas veći deo posla stoji na vama, moguće je da nećete baš dobiti pomoć koju sada očekujete… Niste još spremni za nova ljubavna poznanstva, jer još uvek gajite osećanja prema bivšem partneru. Problemi sa zglobovima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.