Nedeljni horoskop

Biće na sedmom nebu do 21. oktobra 2019: Ova 3 horoskopska znaka očekuje najveća sreća u narednih nedelju dana

Otkrivamo koji znakovi će imati najviše sreće ove nedelje – od 14. do 21. oktobra 2019. godine!

Kada je Sunce u znaku Vage, jesen počinje da dobija lepše boje, gubi se sivilo i podiže se raspoloženje, piše Lovesensa. U tom periodu učimo kako da ostavimo prošlost iza sebe i uspostavimo harmoniju u sadašnjem trenutku.

Zahvaljujući uticaju karmičkog Saturna i opsesivnog Plutona, lakše prihvatate i kreirate realnost. Ove nedelje slatka Venera i rizičan Merkur ulaze u vatrenu Škorpiju, a to znači da se otvaraju vrata zanimljivih mogućnosti.

U toku nedelje Merkur formira sekstil sa Saturnom, Neptunom i Plutonom, pa ćemo početi život da posmatramo iz potpuno drugog ugla. Ovo je savršen period da radite nešto kreativno, uživate u razmenjivanju nežnosti sa partnerom i prihvatite razne promene.

Krajem nedelje, oko 20. oktobra povoljan je položaj planeta za ljubav (sekstil Venere i Saturna), pa će mnogi parovi lakše naći kopmpromis i rešiti probleme koje vuku još iz prošlosti.

Ovo će biti divna nedelja (od 14. do 21. oktobra) za mnoge znakove Zodijaka, ali ova 3 će definitivno biti na sedmom nebu:

Biće na sedmom nebu do 21. oktobra 2019: Ova 3 horoskopska znaka očekuje najveća sreća u narednih nedelju dana

Biće na sedmom nebu do 21. oktobra 2019: Ova 3 horoskopska znaka očekuje najveća sreća u narednih nedelju dana

Blizanci – inspiracija, motivacija i kreativna energija

Ako se bavite kreativnim poslom, sada vas očekuju predivne šanse za uspeh. Oni Blizanci koji su se ušuškali u zoni komfora, vreme je da osete slobodu i iskoriste svoje talente. Poznato je da su rođeni u znaku Blizanaca jedan od najtalentovanijih znakova u Zodijaku, a sada to možete da iskoristite i na polje ljubavi i polje karijere. Ako ste razmišljaloii o pokretanju vlastitog posla, sada je odličan trenutak. Pređite granice, probajte nešto novo i malo rizikujte. Verujte da će vam se isplatiti!

Vaga – moćna energija i samopouzdanje

Istina je da duhovni razvoj nije lak i predstavlja dugačak proces, ali drage Vage će ove nedelje shvatiti da je svaki trud vredeo. Spremni ste da pobedite sve svoje salobosti i pretvorite ih u vrline i prednost. To ne znači da ćete postati apsolutno savršeni, već da ćete prihvatiti i znati kako da iskoristite svoju autentičnost. Samopouzdanje raste, a sa njim dolaze i lepe životne promene.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Škorpija – privlačite pažnju, širite pozitivne vibracije

Drage Škorpije, očekuje vas magičnih 7 dana. Imate moćnu pozitivnu energiju kojom brzo osvajate mnoga srca. Sve obaveze se odvijaju po planu, naročito poslovne. Ne treba vam poseban razlog da verujete u sebe i sada ste toga svesni. Lakše donosite odluke, čak i kada su raskrsnice života velike. Moguće je da će se u vašem životu pojaviti osoba iz prošlosti. Srce će se probuditi, intucija vam šapuće koje korake treba napraviti na ljubavnom putovanju.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.