GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

Otkrivamo koji znakovi će imati najviše sreće ove nedelje – od 14. do 21. oktobra 2019. godine!

Kada je Sunce u znaku Vage, jesen počinje da dobija lepše boje, gubi se sivilo i podiže se raspoloženje, piše Lovesensa. U tom periodu učimo kako da ostavimo prošlost iza sebe i uspostavimo harmoniju u sadašnjem trenutku.

Zahvaljujući uticaju karmičkog Saturna i opsesivnog Plutona, lakše prihvatate i kreirate realnost. Ove nedelje slatka Venera i rizičan Merkur ulaze u vatrenu Škorpiju, a to znači da se otvaraju vrata zanimljivih mogućnosti.

U toku nedelje Merkur formira sekstil sa Saturnom, Neptunom i Plutonom, pa ćemo početi život da posmatramo iz potpuno drugog ugla. Ovo je savršen period da radite nešto kreativno, uživate u razmenjivanju nežnosti sa partnerom i prihvatite razne promene.

Krajem nedelje, oko 20. oktobra povoljan je položaj planeta za ljubav (sekstil Venere i Saturna), pa će mnogi parovi lakše naći kopmpromis i rešiti probleme koje vuku još iz prošlosti.

Ovo će biti divna nedelja (od 14. do 21. oktobra) za mnoge znakove Zodijaka, ali ova 3 će definitivno biti na sedmom nebu:

Biće na sedmom nebu do 21. oktobra 2019: Ova 3 horoskopska znaka očekuje najveća sreća u narednih nedelju dana
Biće na sedmom nebu do 21. oktobra 2019: Ova 3 horoskopska znaka očekuje najveća sreća u narednih nedelju dana

Blizanci – inspiracija, motivacija i kreativna energija

Ako se bavite kreativnim poslom, sada vas očekuju predivne šanse za uspeh. Oni Blizanci koji su se ušuškali u zoni komfora, vreme je da osete slobodu i iskoriste svoje talente. Poznato je da su rođeni u znaku Blizanaca jedan od najtalentovanijih znakova u Zodijaku, a sada to možete da iskoristite i na polje ljubavi i polje karijere. Ako ste razmišljaloii o pokretanju vlastitog posla, sada je odličan trenutak. Pređite granice, probajte nešto novo i malo rizikujte. Verujte da će vam se isplatiti!

Vaga – moćna energija i samopouzdanje

Istina je da duhovni razvoj nije lak i predstavlja dugačak proces, ali drage Vage će ove nedelje shvatiti da je svaki trud vredeo. Spremni ste da pobedite sve svoje salobosti i pretvorite ih u vrline i prednost. To ne znači da ćete postati apsolutno savršeni, već da ćete prihvatiti i znati kako da iskoristite svoju autentičnost. Samopouzdanje raste, a sa njim dolaze i lepe životne promene.

Škorpija – privlačite pažnju, širite pozitivne vibracije

Drage Škorpije, očekuje vas magičnih 7 dana. Imate moćnu pozitivnu energiju kojom brzo osvajate mnoga srca. Sve obaveze se odvijaju po planu, naročito poslovne. Ne treba vam poseban razlog da verujete u sebe i sada ste toga svesni. Lakše donosite odluke, čak i kada su raskrsnice života velike. Moguće je da će se u vašem životu pojaviti osoba iz prošlosti. Srce će se probuditi, intucija vam šapuće koje korake treba napraviti na ljubavnom putovanju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.