Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 16. oktobar 2019: Riba razmišlja o deci, Devica energična, Škorpija nestrpljiva

Dnevni horoskop za 16. oktobar 2019: Lav se oseća dobro, Vaga uživa na poslu, Devica će imati zanimljiv razgovor, Ribe razmišljaju o deci, Vodolija nepromenjeno, piše kurir.rs.

OVAN

Moguće su nepredviđene okolnosti koje će vam doneti dosta stresa i nervoze. Potrudite se da budete jaki i strpljivi. Ako ste u vezi, imaćete neke poteškoće i probleme u odnosu sa voljenom osobom. Problemi sa plućima su naglašeni.

Dnevni horoskop za 16. oktobar 2019.

Dnevni horoskop za 16. oktobar 2019.

BIK

Očekuje vas period u kojem ćete biti posvećeni novim poslovnim dešavanjima i novim projektima. Današnji dan će biti dosta povoljan za ljubav, sa voljenom osobom vas očekuje stabilan odnos. Povedite računa o bubrezima.

BLIZANCI

Imaćete dovoljno sreće na polju posla. Uspećete da ostvarite planove koje imate od ranije. Moguće je da ćete imati novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati jako interesovanje ka vama. Moguća je glavobolja.

RAK

Osećate da imate dovoljno energije za posao. Pred vama je period u kojem ćete pokretati nove projekte. Iznenadiće vas interesovanje osobe iz bliskog okruženja. Moguće je da ste je vi smatrali za prijatelja. Odlično se osećate!

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.