Ljubavni horoskop 16. do 31. decembra 2019.
Ljubavni horoskop 16. do 31. decembra 2019.

Ljubavni horoskop 16. do 31. decembra 2019: Kraj godine se opasno približio ali to ne znači da više nema prilike da se vaš emotivni život promeni ukoliko niste zadovoljni ili da konačno doživite ljubav o kojoj ste dugo maštali.

Saznajte šta vas očekuje u poslednjih 15 dana 2019. godine, piše Ehoroskop.

OVAN

Čak i ako ste sami, mogli biste da se odlično zabavite. Imate sve adute u svojim rukama. Potrebno je samo pričati o svemu onom što vam leži na srcu. Uz malo više iskrenosti i vi ćete biti srećniji.

BIK

Potreba za deljenjem svega što vas snađe biće jaka, ali će partner biti rezervisan prema vama. Odredite dokle možete da idete. Oni koji još traže srodnu dušu biće originalni u udvaranjima.

BLIZANCI

Ništa se posebno novo neće događati na ljubavnom planu. Iako ćete na vrlo zanimljiv način uspeti da izrazite svoja osećanja, konačni rezultat ipak neće biti emotivno ispunjenje. Ono se još čeka. Ne razbijajte glavu zbog toga.

Saznajte šta poručuje datum kada ste otpočeli vezu: Od horoskopskog znaka u kojem je rođena vaša ljubav zavisi i njena sudbina

Ljubavni horoskop 16. do 31. decembra 2019.
Ljubavni horoskop 16. do 31. decembra 2019.

RAK

Ono čega trenutno nema u vašem privatnom životu vi ćete uspevati da nadomestite svojom maštom. Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za lepa poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu.

LAV

Povremeno će dolaziti do malih prolaznih zatezanja u emotivnim odnosima. Uz dovoljno ljubavi i takta naći ćete kompromis. Jednostavno budite ono što jeste – prirodni, pristupačni i s verom u svoju veštinu diplomatije.

DEVICA

Nećete ulaziti u rasprave zašto je nešto takvo kakvo jeste, jer i sami znate da će proći. Mirom ćete održavati postojeće stanje. Svima oko sebe poželećete dobru zabavu, a vi ćete se skloniti u svoj svet intimnosti, bilo sami, bilo u paru.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.