Dnevni horoskop za 9. avgust 2020.
Dnevni horoskop za 9. avgust 2020.

Mesečni novčani horoskop za septembar obeležiće povratak retrogradnog Merkura u direktan hod!

Ovan – NOVČANI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017

Septembar je povoljan mesec za profesionalni život Ovnova. Kroz kuću posla Ovna prolazi Sunce (do 22. septembra), Mars (kreće 5. septembra) i Merkur (nakon 8. septembra). Najvažnije od svega, nakon retrogradnog kretanja koje je trajalo oko tri nedelje, Merkur, vladar kuće posla Ovna, nastavlja direktnim hodom 5. septembra. To će zahtevati dosta truda i zalaganja da se stvari reorganizuju prema potrebama i težnjama. Ovo nije nimalo lak period. Suočićete se sa zamkama, greškama i predrasudama, sa zbunjujućim okolnostima i poteškoćama s koncentracijom. Sve to uzrokovaće opozicija prethodno spomenutih planeta s Neptunom. Uprkos tome, vi možete postići puno i samo vam treba dovoljno budnosti i opreza kako biste ostvarili trajne rezultate. Posle prve dve dekade, finansijska situacija biće najbolja.

VELIKI NOVČANI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017
VELIKI NOVČANI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017

Bik

Povoljan aspekt koji Venera (vladar kuće posla Bika) pravi u prvoj dekadi septembra 2017. godine sa Saturnom (vladarem kuće karijere) i s Jupiterom (smeštenim u kući posla) govori o postignućima i uspehu, s pozitivnim ishodima, posebno kada se radi o novcu i investiranju. Porodica će vam pomoći. Ako stvari pogledate iz druge perspektive, septembar je dobar za sve što ima veze s kreativnošću, promocijom, prezentacijom, talentom i donosi vam prilike da se istaknete. S vremena na vreme posao vam donosi zadovoljstvo ili će vam izgledati kao dečja igra, ali postoje situacije kada će ljubavna situacija uticati na vaš posao ili čak na novčanik!

Blizanci

Tokom septembra 2017. godine, Sunce, Mars (vladar kuće posla Blizanaca), Merkur i Venera prolaze kroz kuću koja je odgovorna za nekretnine, terene, dvorišta i slično. Vreme je za gradnju, uređenje prostora, čišćenje ili investiranje. Neki Blizanci biće zainteresovani za poljoprivredu, vrtlarstvo, vinogradarstvo, drugi će se zainteresovati za istoriju, arheologiju i druga polja koja imaju veze s prošlošću. Posla će biti puno. U poslednjoj dekadi meseca rezultati će biti vidljivi i veća je mogućnost ostvarenja uspeha. Merkur kreće direktnim hodom i pokreće stvari. Prve dve dekade donose vam nova poznanstva i zaradu kroz suradnje, kupce, klijente, korisnike.

Rak

Glavni kvaliteti Rakova tokom septembra 2017. godine su mudrost, sposobnost kalkulacija, sortiranja, pronalaska važnih informacija, u skladu s položajem Marsa u kući karijere Raka. Presudnu ulogu imaće komunikacija, bez obzira na to da li se radi o pisanoj ili izgovorenoj reči (prezentacije, održavanje govora, pregovori i slično). Poslovne obaveze uključuju putovanja i niz sastanaka. U prve dve dekade septembra novac neće biti upitan, jer se Venera nalazi u kući novca Raka. Mogli biste imati više nego što vam je potrebno, možda ćete primiti novčani poklon. U zadnjoj dekadi oni koji se bave s nekretninama, poljoprivredom i izgradnjom imaće sreće…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.