Dnevni horoskop za 12. septembar 2017.
Dnevni horoskop za 12. septembar 2017.

Dnevni horoskop za 12. septembar 2017 Nastavljamo sa nedeljom u kojoj će (ipak) da preovladavaju emocije, ljubav, zdrav razum, a sve to zahvaljujući Veneri koja je stupila na glavnu scenu.

Mesec i dalje u znaku Blizanaca, pa budite oprezni danas, nemojte da uradite ništa nesmotreno, par puta ispecite pa tek onda recite. Ne dozvolite sebi da se našalite sa nekim kome baš nije do šale, da ismevate temu koja nije za podsmeh. Posvetite se stvarima koje se tiču samo vas i vaših poslova, radite ono što možete bez pomoći drugih da uradite.

Danas se opustite, naročito popodne, izađite, prošetajte, družite se i izbegavajte teške teme, naročito sa partnerom pošto bi moglo da dođe do neke ozbiljne rasprave, a to vam nikako nije potrebno, naročito tokom vladavine Venere.
Srećno!

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO

Delujete nepoverljivo prema saradnicima i tražite nove informacije kako biste na vreme razjasnili zajedničke dileme. Poslovni nesporazum od ranije može da kulminira na vašu štetu i zato budite oprezniji kome ili šta obećavate.

LJUBAV

Testirate nečiju naklonost, ali pri tome koristite suviše subjektivna merila. Ne budite nestrpljivi i nepravedni prema bliskoj osobi.

ZDRAVLJE

Budite umereniji u hrani i piću.

Dnevni horoskop za 12. septembar 2017
Dnevni horoskop za 12. septembar 2017

Dnevni horoskop – BIK

POSAO

Ponekad je teško kontrolisati ili strogo usmeravati poslovni dijalog, ali dogovor predstavlja najbolju garanciju za zajednički uspeh. Oslonite se na svoje organizatorske sposobnosti i budite aktivni na različitim stranama.

LJUBAV

Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra zaljubljenim pogledom i sa toplim osmehom na usnama. Planirajte novi ljubavni susret.

ZDRAVLJE

Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava.

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO

Potrebno je da se upravljate prema utvrđenim standardima, jer nečija obećanja ne predstavljaju garanciju za poslovni uspeh. Neko može da vas iznenadi na ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke.

LJUBAV

Bolje je da prihvatite partnerovu ideju nego da pravite novu ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor.

ZDRAVLJE

Zdravlje je dobro…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.