Dnevni horoskop za 28. septembar 2018.
Dnevni horoskop za 28. septembar 2018.

Dnevni horoskop za 11. septembar 2017 Započinjemo ovu sedmicu sa Merkurom koji plovi kroz znak Device i daje nam snagu, znatiželju, borbu za svakodnevne stvari. Zato je ovaj ponedeljak odličan da započnete sa svakodnevnim poslovima, svakodnevnim životnim aktivnostima.

Period do kraja nedelje odličan da se bacite na posao i poboljšanje poslovnih odnosa, na odnose sa prijateljima i sa partnerom, pa već danas počnite da radite na tome.

Danas ćete pričati, slušati, analizirati. Nekoga ćete kritikovati a možda i vi dobijete neke kritike. Ako ih bude, saslušajte i izvucite neke pouke iz njih. Ako imate pitanja na koje još niste dobili odgovore – odličan dan da ih dobijete, pa pitajte…

Drugi deo dana iskoristite za odmor, brigu o zdravlju, brigu o svetu oko vas (počnite od svog doma).

Uživajte u mirnom ponedeljku.

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO

Bez obzira na nečiju ubedljivu priču i na velika obećanja, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Kada osetite da neko narušava vaša prava ili interese postajete razdražljivi. Važno je da smislite novo i efikasno rešenje.

LJUBAV

Na žalost, ni ljubavna tema nije u potpunosti po vašoj meri ili ukusu. Partner ima neke prioritetne planove, ali vi ne odustajete lako od svojih namera.

ZDRAVLJE

Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava. Vikend je, prepustite se uživanju!

dnevni horosko za 11 septembar
dnevni horosko za 11 septembar

Dnevni horoskop – BIK

POSAO

Vama nedostaje strpljenje i popustljivost, a vašim saradnicima dovoljno hrabrosti da u potpunosti ostvarite zajedničke poslovne planove. Svoj neuspeh možete objašnjavati na različite načine, ali krivica je zajednička.

LJUBAV

Nema razloga da se ponašate suviše sujetno u susretu sa bliskom osobom. Pažljivije analizirajte nečiju priču i emotivne namere.

ZDRAVLJE

Glavobolja, izlečite je dugim šetnjama za vikend!

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO

Nemojte dozvoliti da neko u vama pokreće niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom. Dobro razmislite o svojim prednostima i nedostacima u poslovnom dijalogu. Budite realni.

LJUBAV

Bez obzira koliko delujete tajanstveno pred voljenom osobom, ne uspevate u potpunosti da prikrijete svoje osnovno raspoloženje ili stvari koje potiskujete u sebi. Razgovarajte sa nekim o svojim dilemama.

ZDRAVLJE

Unosite više vitamina…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.