Dnevni horoskop za 13. septembar 2017
Dnevni horoskop za 13. septembar 2017

Dnevni horoskop za 13. septembar 2017 Sredina nedelje, današnji dan će obeležiće jedan lep trigon – Saturna i Strelca.

Dve energije koje se lepo slažu i daju toliko potreban smiraj, stabilizaciju stvari, novu notu optimizma i vere, prvenstveno u sebe. I dalje nam Venera daje pozitivnu energiju, pa kada se saberu ove dve energije, nema šta da kažemo sem da dnevni horoskop za 13. septembar 2017 predviđa prelep dan!

Da bude i te kako uspešan, da ga završite sa osmehom na licu, ali naravno – vi ste pokretač te energije i kreator vaše sudbine, pa ne dozvolite da vam dan prođe tek tako, krenite u neke nove izazove, poslovne, životne, ljubavne…

šta god da pokrenete imaćete velike šanse i da dovedete do kraja, pa se danas izborite za sve. Očekuje vas odlična doza raspoloženja, kako vas tako i osoba u okolini, pa gledajte da to iskoristite za neko lepo druženje, ljubav i razmenu emocija.

Lep dan vam želimo, poručuje današnji dnevni horoskop!

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO

Neko vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju i pokušava da vam nametne određena pravila ponašanja. Potrebna vam je bolja kontrola u poslovnim susretima.

LJUBAV

Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom, pokažite da imate dovoljno snage da prevazidjete neke osetljive situacije kroz koje prolazite.

ZDRAVLJE

Promenljivo raspoloženje.

Dnevni horoskop za 13. septembar
Dnevni horoskop za 13. septembar

Dnevni horoskop – BIK

POSAO

Pokušavate pravilno da dešifrujete nečiju poruku ili da sačuvate pozitivan stav u poslovnoj saradnji. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama. Novi početak, kao što rekosmo je pred vama, iskoristite ga!

LJUBAV

Pokažite svom partneru da postoji neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti koji nije nedostižan. Nema razloga da sumnjate u nečija iskrena osećanja.

ZDRAVLJE

Dobro.

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO

Vaša motivacija ili ponašanje deluju skoro besprekorno u različitim situacijama. Poslovni rezultati na najbolji način ilustruju vaše intelektualne sposobnosti.

LJUBAV

Napokon dobijate pozitivan emotivni signal koji ste priželjkivali. Odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavni izazov u skladu sa svojim osnovnim potrebama.

ZDRAVLJE

Kraća neraspoloženja ali u osnovi dobro…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.