Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 13. septembar 2017 Dan će obeležiti trigon Saturna i Strelca. Dve energije koje se lepo slažu i donose mir, novu notu optimizma i vere, prvenstveno u sebe

Dnevni horoskop – Rak

POSAO

Imate dobar predosećaj, ali ne uspevate pravilno da rastumačite neobične signale ili neke skrivene poruke. Ne treba da brinete zbog različitih komentara.

LJUBAV

Različite osobe privlače vašu emotivnu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara vašoj inspiraciji i afinitetima. Ugodite sebi i svojoj okolini.

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe.

Dnevni horoskop za 13. septembar

Dnevni horoskop za 13. septembar

Dnevni horoskop – Lav

POSAO

Sačuvajte prisebnost duha u nekim situacijama, jer svako ima pravo da pogreši. Prihvatite nečije izvinjenje kao pozitivan signal za buduće dogovore.

LJUBAV

Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost ili znake odbijanja. Potrudite se da voljena osoba pravilno shvati, a zatim i da u potpunosti prihvati vaše namere.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

Dnevni horoskop – Devica

POSAO

Susret sa jednom osobom deluje negativno na vaše raspoloženje i zato odbijate predlog ili ponudu o poslovnoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne možete rešavati sami.

LJUBAV

Neko privlači vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku. Emotivna nesigurnost koju osećate najviše proističe iz vašeg nepoverenja. Potrebno je da se glasno izjasnite.

ZDRAVLJE

Čuvajte se prehlade…

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.