Konjunkcija Jupitera i Erosa
Konjunkcija Jupitera i Erosa

JUPITER, planeta prosperiteta, putovanja, hedonizma i kontakata sa strancima, prelazi preko poslednjih stepeni Vage, spremajući se da 10. oktobra, posle 12 godina, uđe u Škorpiju.

Tokom ove nedelje, Jupiteru se približava asteroid Eros tako da će u drugoj polovini perioda obrazovati konjunkciju, za novosti.rs piše Astrolog Marina Jungić Milošević.

Ovakav aspekt još više naglašava simboliku Erosa (erotičnost, lični magnetizam, zavodljivost), zbog čega će malo ko moći da odoli predstavnicima sedmog zodijačkog znaka.

S druge strane, opozicija između Erosa blizu Jupitera i retrogradnog Urana u Ovnu najavljuje uzbudljive preokrete na ljubavnom planu, tajne veze, burne rastanke i mogućnost skandala, a to se naročito odnosi na poznate ličnosti.

Konjunkcija Jupitera i Erosa
Konjunkcija Jupitera i Erosa

Sekstil koji Jupiter obrazuje sa tranzitnim Saturnom u Strelcu, donosi obnovu saradnje sa strancima, nove šanse po pitanju stručnog usavršavanja i dobijanja stipendija u inostranstvu. Kvadrat sa Plutonom upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita.

Uticaj Jupitera naglašen je u Strelcu, Ribama i Raku, a Urana u Vodoliji, Jarcu i Škorpiji, zbog čega će predstavnici ovih znakova biti više na “udaru” ovih aspekata, ali neće zaobići ni ostale.

OVAN (21. 3 – 19. 4)

Konjunkcija Jupitera i Erosa u opoziciji sa retrogradnim Uranom u vašoj astrološkoj kući ličnosti, upozorava da se pazite skandala ako ste u tajnoj vezi, posebno ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti.

BIK (20. 4 – 21. 5)

Pozicija planeta prosperiteta i neočekivanih situacija, Jupitera i Urana, može da vam donese promenu radnog mesta ili posla. Zauzeta osoba koju poznajete preko posla čini sve kako bi skrenula vašu pažnju.

Konjunkcija Jupitera i Erosa
Konjunkcija Jupitera i Erosa

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Vladalac astrološke kuće partnerskih odnosa, Jupiter u konjukciji sa Erosom, nasuprot retrogradnom Uranu u kući više sile, upozorava da izbegavate rasprave sa nekim s kim ste u dugogodišnjoj vezi ili braku…

RAK (22. 6 – 22. 7)

Saturn, vladalac vašeg astrološkog polja ljubavi, u sekstilu sa Jupiterom blizu Erosa, donosi vam mogućnost ulaska tajnu u vezu sa zauzetom osobom koju najverovatnije već duže vreme poznajete preko poslovnih kontakata…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.