Dnevni horoskop za 16. septembar 2018

Dnevni horoskop za 14. septembar 2017 Želje bi trebalo da se ispune, za šta će da se pobrinu trigon Venere i Saturna odnosno kvadrat Sunca i Saturna.

Ova energija bi trebalo da nas opusti, odmori, možda i uspava na trenutke, pa očekujte da imate malo manje volje i želje za radom nego inače, poručuje Dnevni horoskop za 14. septembar 2017

Svakome dođe trenutak kada ga sustigne umor, sredina je meseca, možemo malo da i da predahnemo. Čuvajte se danas da vas nadređeni ne uhvate dok se odmarate, mogli biste da imate problema sa njima.

Dan odličan za neka ljubavna pitanja, dan kada možete da unapredite vezu na sledeći nivo, da partneru pokažete da ćete uvek biti uz njega, i da ćete biti istrajni da zauvek unapređujete vaše odnose i kvalitet veze, piše današnji dnevni horoskop.

Dnevni horoskop za 14. septembar 2017
Dnevni horoskop za 14. septembar 2017

Volite danas, bićete voljeni! Sve u svemu, miran dan, odmorite se i budite na oprezu da vas u odmoru neko ne prekine.

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO

Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo već prepustite drugima da govore o vašem uspehu ili u vašu korist.

LJUBAV

Previše emotivnog uzbuđenja deluje provokativno na vašeg partnera. Dozirajte svoje emocije i strasti u skladu sa zajedničkim aspiracijama. Dominacija nije uvek i najbolji izbor.

ZDRAVLJE

Prijaće vam izlazak ili neka sportska aktivnost.

Dnevni horoskop – BIK

POSAO

Delujete optimistično i osmeh zadovoljstva se nalazi na vašem licu. Skoro sve što zamislite umete i da ostvarite na dobar način. Prihvatite različite mogućnosti.

LJUBAV

Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosledni u onome što mislite i želite.

ZDRAVLJE

Nalazite se u dobroj formi.

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO

Postoje različita mišljenja među saradnicima. Najbolje je da udružite svoje interese sa proverenim partnerima. Zona poslovnog rizika se ne preporučuje kada postoje okolnosti koje ne poznajete
dobro.

LJUBAV

Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje. Možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji am promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku koju dobijate.

ZDRAVLJE

Pokušajte da se rasteretite od suvišnih briga koje podstiču nervozu.

Dnevni horoskop – Rak

POSAO

Ukoliko previše kritikujete nečije ponašanje, onda morate prihvatiti i moguće negativne reakcije. Stalo vam je da promenite nečije mišljenje ili dodatne uslove koje vam nameću saradnici.

LJUBAV

Izbegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava vaše emotivne kriterijume. Potrebna vam je iskrena pažnja i razumevanje. Napravite izbor u skladu sa svojim afinitetima.

ZDRAVLJE

Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.