Mesečni horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016.

VAGA septembar 2016

POSAO

Poslovne prognoze za septembar 2016.

Drage Vage,
Pomračenje Sunca početakom septembra izazvaće turbulentne promene u vašem okruženju i u sferi vašeg biznisa, što će za vas biti dovoljno upozoravajuće, da na vreme promenite planove, strategiju i sačuvate koegzistenciju biznisa i poslovne tajne. Ovako pripremljeni, skoro bezbolno ćete premostili novonastalu situaciju. Štiti vas i moćan raspored planeta na istoku i gornjoj hemisferi, a ulaskom Jupitera u vaše prvo polje 9. septembra, možete da sa velikim optimizmom pogledate u budući napredak vašeg posla i karijere.

Lunarna eklipsa pogađa vaše polje posla i poslovnih odnosa, tako da će to biti momenat da promenite saradnike i date novu direkciju vašem biznisu. Od 22. septembra kada Sunce uđe u vaš znak, planeta Pluton promeni kretanje i zatim Venera uđe u vašu drugu kuću, ostvarićete fantastične finansijske rezultate. Sjajno!

Mnoge zaposlene Vage su već duže vremena nezadovoljne svojom poslovnom situacijom i samim poslom, tako da će nakupljeno nezadovoljstvo kulminirati oko datuma pomračenja Meseca 16. septembara. Vrlo je verovatno da ćete se usuditi da date otkaz i potražićete novi kreativniji i bolje plaćen posao.

One Vage koje neće imati dovoljno hrabrosti za prekid posla, prihvatiće se svog hobija ili odgovarajućeg honorarnog posla i time će poboljšati svoju materijalnu situaciju. Nezaposlene Vage u poslednjoj dekadi septembra imaju priliku da nađu posao i zaposle se.

mesečni horoskop za septembar 2016

mesečni horoskop za septembar 2016

Mesečni horoskop – LJUBAV

Ljubavne prognoze za septembar 2016.

Ako ste u vezi:

Sam početak meseca može biti krizan za bračne Vage i one koje su u dugim i stabilnim vezama. Porodični problemi, takođe mogu da izađu u prvi plan, jer planeta Mars, vladar vaših partnerskih odnosa biće u kvadratu sa Suncem i Saturnom, što znači da će vas preokupirati zdravstvene poteškoće najstarijih članovi porodice.

Situacija će se stišati i određeno rasterećenje od briga osetiće se već u drugoj dekadi septembra, kada će se i vaš odnos sa partnerom postepeno stabilizivati i doneti vam brojne srećne zajedničke trenutke. U poslednjoj dekadi meseca, kada Sunce u vaš znak, obnovićete i poboljžati zajednički zabavno- društveni život.

Ako ste slobodni:

Vage koje su same, tokom septembra će biti vrlo društvene i rado će izlaziti, zabavljati se i posećivati zanimljiva kulturna događanja u svom mestu. Venera je u vašoj prvoj kući i vi ćete izgledati izuzetno privlačno, tako da vas u prvoj polovini meseca očekuju brojna udvaranja, flert i po koja avantura. Ulaskom planete Jupiter u vaš znak, mnoge Vage će poželeti da se dodatno obrazuju i krenuće na kurs jezika, računara, slikanja, plesa, meditacije ili joge. Na kursu, u obrazobnoj ustanovi, pred kraj meseca zaintresovaćete se za jedanog predstavnika znaka Strelaca, Lava, Bika ili Raka. Na prvi pogled ćete se zaljubiti i započeti vezu punu strasti i romantike. Zanosno!

Mesečni horoskop – ZDRAVLJE

Zdravstvene prognoze za septembar 2016.

 

U prvih dvadeseta dana promenjivog ste zdravtvenog stanja usled negativnog uticaja pomračenja dva važna svetla, Sunca i Meseca. Očekujte manji pad energije početkom i sredinom meseca i moguće je da ćete sem malaksalosti i nesanice, biti osetljiviji na bakterijske i virusne infekcije. Mnoge Vage, u ovom periodu će se ozbiljno posvetiti duhovnosti i izučavanju alternativnih tehnika za opšti boljitak organizma. Meditacija, joga i aromaterapija su complemetarne tehnike, koje bi na vas u ovom periodu blagorodno delovale.

Ulaskom Sunca 22. septembra u vaš znak, obnoviće vam se vitalnost, energija i kondicija. Osećaćete se fantastično!

Mesečni horoskop – SREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za septembar 2016.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

3, 11, 20, 23, 28

(nastavak na sledećoj strani)

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.