Dnevni horoskop za 24. februar 2017

Dnevni horoskop za 13. septembar 2016: Ovnu treba strpljenje, Biku savet, a Blizancima promene, Rak ulazi u rasprave, Lav u romansi sa Škorpijom,  Vaga angažovana, Strelac sam a Vodolija taktizira. Ovo je dnevni horoskop za danas 13. septembar 2016. godine, piše luftika.rs.

 

OVAN

Posao

Pokazujete dovoljno entuzijazma za ono čime se bavite. Ne odustajte od svojih ciljeva ovaj put. Budite dovoljno strpljivi.

Ljubav

Isuviše ste se posvetili onim temama koje vas se ne tiču. Partner deluje nezainteresovano za vaše probleme ovaj put.

Zdravlje

Oslobodite se stresa na vreme.

devojka

BIK

Posao

Ukoliko se bavite privatnim poslom ne pokazujte svoj uspeh bilo kome već se suzdržite od komentara. Moguće da će neko biti malo neprijatnije raspoložen za vaše lične teme.
Ljubav

Posavetujte se sa nekim ko je dovoljno upoznat sa vašom ljubavnom melodramom, jer na nekim detaljima već odavno padate ispit. Potreban vam je savet.

Zdravlje

Uzmite dovoljno vitamina C.

 

BLIZANCI

Posao

Isuviše ste se loše osećali za ono što vam se spremalo kao izazov u prethodnom periodu pa se sugerišu određene promene, kako bi na vreme postigli svoj cilj.
Ljubav

Puni ste energije ali nemate to kome da pokažete. Budite spremni na malo veću samoću u toku dana. Ne očekujte dobru volju drugih ljudi i partnera.

Zdravlje

Problem sa stomakom može da uzme maha.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.