Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za oktobar 2020. Rak se bavi odnosima sa prijateljima, Lavovima napeto na poslu, Devicama nestabilno na polju finansija, Vaga troši više nego što zarađuje, Škorpija da se potrudi oko partnera

Mesečni horoskop za oktobar 2020.

JARAC

Postoje izvesne teškoće oko realizacije nekih željenih projekata ali ćete te prepreke vrlo lako prevazići ako celokupnom problemu pristupite zrelo i mirno. Nemojte da paničite pošto ćete tako samo otežati sebi racionalno razmišljanje i nećete imati načina da nađete rešenje. Ukoliko vam je teško da dođete do rešenja slobodno potražite pomoć vaših kolega, a naročito od vaših nadređenih koji imaju više iskustva sa takvim stvarima.

Krijete neke tajne od voljene osobe i plašite se da jednog dana te tajne ne ugledaju svetlost dana. Zato dobro pazite kome otkrivate svoja najdublja osećanja, čak nemojte to otkrivati ni onome u koga imate najviše poverenja.

Mesečni horoskop za novembar 2020. Ovnovi prihvatite poziv prijatelja, naporan mesec čeka Bikove, Blizanci budite strpljivi

Veoma mudro i provereno čuvate teško zarađeni novac i ne dozvoljavate da vas drugi lako ubede u šta taj novac da uložite. Imate dosta izbora kada je reč o investicijama, ali još uvek čekate na nešto sigurno i nešto provereno, lako je uložiti ali je još lakše i izgubiti uložen novac kao da ga nikada niste ni posedovali.

Zdravlje vam nije ugroženo, ali ako ovako nastavite kada je reč o ishrani i o lošim navikama, vrlo lako ćete ga ugroziti ako ne preduzmete nešto povodom toga. Pre svega, potrebno je da ovog meseca proverite krvnu sliku, to treba da bude vaš prvi korak.

Ovde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

Ljubavni horoskop za oktobar 2020. Bikovima nailazi stabilan period, Blizanac blista i šarmira, emotivan i komplikovan mesec pred Rakovima, Škorpija ima kosmičku šansu

Mesečni horoskop za oktobar 2020.

Mesečni horoskop za oktobar 2020.

VODOLIJA

U prvom periodu ovog meseca imaćete priliku da vrlo lako popunite vaš budžet. Potrebno je samo malo spretnosti i brzine i ukoliko investirate u prave stvari novac će veoma brzo biti vraćen i to više nego dvostruko. Nemojte velikom broju ljudi da otkrivate ovu tajnu zato što će tada vaše šanse za dobitak da se smanje, bolje je da budete tihi i da ne otkrivate svoje tajne.

Sredinom meseca će vas jedan događaj naterati da dobro razmislite o svom životu i o tome šta ste postigli a šta niste. Ispitaćete sebe i svoj dosadašnji život i ono što ćete zaključiti vam se neće dopasti. Morate da radite na sebi i na svom životu ako želite da budete zadovoljni i ispunjeni, a trenutno vam vaš cilj izgleda previše daleko. Ipak, svaki cilj je dostižan a da li ćete ga ostvariti ili ne zavisi samo od vas. Na neke stvari ne možete da utičete, ali na dosta toga možete, tako da bi trebalo što više da se potrudite da budete bolja osoba.

Nećete da dobijete skladan odnos kada je reč o vašoj svežoj ljubavnoj vezi, i na samom početku veze ste videli da stvari ne funkcionišu baš kao što ste želeli. Ipak, veza je na samom početku i potrebno vam je vremena da se naviknete jedno na drugo, budite strpljivi, nemojte tako lako da dignete ruke, pokušajte da razvijate vezu, a ako ne bude išlo, onda ne preostaje ništa drugo nego da svako krene svojim putem.

RIBE

Početkom meseca ćete mislili da vam je svet pod nogama i da su vam sva vrata otvorena, ali će jedna greška krajem prve sedmice da izbriše sav trud koji ste uložili u napredak na poslovnom planu. Toliko ste se trudili da pazite na sve detalje, ali će vam jedan detalj upropastiti sav trud i biće vam potrebno dosta napora da se izvučete iz novonastale situacije.

Ljubav je za vas samo jedan od načina da budete povređeni. Nikada niste znali da volite ali ste uvek imali neki izgovor zašto iskačete iz veze u vezu. Ako se u toku ovog meseca ne opametite, postoji šansa da nikada ne nađete osobu koja će trpeti sve vaše mane i koja će vam pomoći da popravite svoje negativne karakteristike. Potrudite se to da učinite dok ne bude kasno.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Ne volite da se bavite tuđim zdravstvenim problemima ali isto tako zapostavljate i svoje a to nikako nije dobro. Sve ono što vam smeta u ishrani morate da eliminišete kako ne bi došlo do pogoršanja varenja i digestivnog sistema. Probajte barem nekoliko puta nedeljno da ubacite fizičku aktivnost u vaš svakodnevni raspored,osećaćete se bolje i imaćete više snage i energije.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.