Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za oktobar 2020. Rak se bavi odnosima sa prijateljima, Lavovima napeto na poslu, Devicama nestabilno na polju finansija, Vaga troši više nego što zarađuje, Škorpija da se potrudi oko partnera

Mesečni horoskop za oktobar 2020.

VAGA

Rizik se mora preduzeti pre ili kasnije, ko ne rizikuje ne dozvoljava sebi da napreduje, a i ako izgubi, dobija se jedna vredna lekcija života koja će da nas nauči mnogo čemu. Vi ne volite puno da rizikujete, jednostavno niste takva osoba, ali ako to rade finansijski neki vaši bliski prijatelji, možete i vi da počnete, naročito zbog toga što je rizik mali a mogućnost za finansijski dobitak velika, tako da se svakako isplati probati nešto novo.

Finansijsko stanje je nestabilno ali to kod vas nije ništa novo. Ne volite da štedite, a kada imate novca gledate da ga što pre potrošite. Ipak, tu vašu osobinu morate pod hitno da menjate, naročito u ovo vreme nesigurnosti kada se ljudi plaše da ne ostanu bez posla i da ne ostanu bez redovnog priliva novca. Očekujte da vas i drugi kritikuju zbog toga pošto svi vaši prijatelji vide da ne umete sa novcem. Ako niste sigurni kako da štedite možda je vreme da angažujete nekog finansijskog savetnika.

Zdravlje je nažalost ponovo nestabilno ovog meseca i to ste sami krivi zbog toga. Neredovna ishrana, nedovoljna fizička aktivnost, dosta loših navika u ishrani i u piću, i to samo zato što ne možete da odbijete društvo. Ovo stvarno nije razlog da sami sebi ugrožavate zdravlje, poslušajte savet stručnog lica i vratite se u normalu pre nego što stvari budu prekasne za korigovanje.

Ovde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

Ljubavni horoskop za oktobar 2020. Bikovima nailazi stabilan period, Blizanac blista i šarmira, emotivan i komplikovan mesec pred Rakovima, Škorpija ima kosmičku šansu

Mesečni horoskop za oktobar 2020.

Mesečni horoskop za oktobar 2020.

ŠKORPIJA

Ovaj mesec vam donosi puno avanture, ponešto dobro ali i ponešto loše, takav je život i na to ste se verovatno već navikli. Iskoristite svaku priliku na najbolji mogući način, pokušajte, i ako uspete to je odlično, a ako ne uspete imaćete priliku sebi da kažete da ste barem pokušali. Ne treba propustiti nijednu šansu, i koliko god vam se činilo da su male šanse da vam se nešto ostvari, a da je rizik preveliki, bez obzira na sve, pokušajte, ništa ne možete da izgubite a možete sve da dobijete.

Priznajete sebi da odnos sa partnerom nije baš na dobrom glasu ali se morate potruditi ako želite neke stvari da poboljšate, niko neće to učiniti umesto vas. Ako želite da ova veza uspe, morate se truditi svakodnevno, morate stalno nalaziti načine da stvari učinite boljim, čak i kada to ne deluje tako lako, budite uporni i rezultati svakako neće izostati.

STRELAC

Samo vrednim radom možete da stignete do cilja i to je vaš moto i vaša zvezda vodilja. Ne verujete u brzu zaradu, ne verujete u neka čuda gde se za kratko vreme može zaraditi dosta novca, samo je potrebno da budete vredni i da verujete u sebe i uspeh neće izostati. Pokušajte da i druge ljude oko sebe ubedite u to pošto bi svi voleli da zarađuju a niko ne voli da radi, a to jedno sa drugim nikako ne ide. Pokušajte da nađete neku ravnotežu između rizika, troškova i prihoda.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Organizam vam je slab i iscrpljen i tako vam je uvek u ovom periodu godine. Ne možete da se naviknete na čestu promenu vremena i jednostavno vam zbog toga snaga opada a imunitet slabi. Potrudite se da jedete što više zdravije hrane, izbacite slatkiše i šećer, a unosite što više vlaknastog povrća i voća, i tada će se situacija malo poboljšati…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.