Nedeljni horoskop od 29. maja do 4. juna 2017
Dnevni horoskop za 26. avgust 2017

Mesečni horoskop za maj 2017. otkriva kako pun mesec 10. maja donosi nove uzbudljive ideje, iznenadne i osvežavajuće novosti, ali i neke potpuno neočekivane okolnosti.

Pročitajte mesečni horoskop za maj 2017. godine i saznajte šta nam Zvezde poručuju!

OVAN

Možete da odahnete !

Nakon godinu i više dana tokom kojih je univerzum forsirao ovnove na naporan rutinski rad, situacija se od maja meseca drastično menja i ovnovima sledi period kada mogu da budu potpuno svoji, potpuno kreativni i vatreni do mile volje.

Naime u toku narednog perioda ovnovima se savetuje da se nametnu i da budu zvezde u svom životu. Skromnost u njihovom slučaju ove sezone neće biti vrlina, piše mogujatosama.

Planeta Merkur početkom meseca ovnovima donosi priliku da promene imidž, ili samo boju kose. Novim promenama biće potpuno zadovoljni ma koliko one bile drastične. Pravi je trenutka da se predstavite drugima onako kako želite da Vas oni vide.

Pun mesec 10.maja donosi nove uzbudljive ideje, iznenadne i osvežavajuće novosti kao i nove zanimljive kontakte. Pojačana nervoza i stres će doprineti nepromišljenim izjavama. Ipak, biće Vam biti teško da ih kontrolišete i suzdržite se od izliva negativnih emocija.

Mesečni horoskop za maj 2017
Mesečni horoskop za maj 2017

U drugoj polovini meseca um će vam biti zauzet finansijskim konstrukcijama i zaokruživanjem kućnog budžeta. Postoji mogućnost da osmislite novi izvor zarade. Bićete jako kreativni kada su finansije u pitanju.

Poslednjih dana maja biće potrebno da se suprotstavite osobi koja Vas blokira ili otvoreno sabotira. Radićete pod pritiskom ali Vam neće biti teško da uložite napor i da završite ono što ste započeli. Nemojte očajavati ako ne budete naišli na podršku koju ste očekivali, shvatićete da Vam nije ni trebala.

BIK

Konačno period kada možete da uživate u sopstvenoj režiji uz šolju tople čokolade! A to ste i čekali. Poslednjih godinu i po dana imali ste priliku da se posvetite slavljenju života i da uživate u pažnji koju ste stekli.

Sada ste se nekako umorili od sve te pažnje i buke i želite da se odmorite uz daljinski i uz neki dobar film. Sa voljenom osobom ćete radije otići u bioskop nego na žurku o kojoj svi pričaju.

Univerzum želi da se u narednom periodu posvetite svojim emocijama i svojoj porodici. Počećete da razmišljate o renoviranju doma ili makar samo kuhinje. Bitno Vam je da osetite toplinu.

Ako zapostavite privatan život zbog karijere napravićete grešku.

Tokom prve polovine meseca želećete da se osamite i da posvetite vreme meditaciji, spavanju i odmoru. U drugoj polovini meseca ćete živnuti i misli će Vam biti okupirane novim velikim planovima koji su Vam sinuli tokom ovog mirnijeg perioda.

Pun Mesec 10.maja Vam donosi priliku i sposobnost da utičete na druge. Ukoliko ste planirali da uvedete neke promene u svoj život sada je pravi trenutak da ih saopštite ljudima na koje bi te promene eventualno uticale. Ovaj pun Mesec Vam donosi jaku intuiciju i jasan uvid u tuđe namere.

Poslednjih dana maja ćete biti izuzetno strastveni i probuditi emocije prema nekoj osobi. Bićete veoma harizmatični i privlačni. U vrtlogu ekstremnih emocija pomislićete da partner od Vas nešto krije.

Čuvajte se finansijskih manipulacija.

BLIZANCI

Konačno igrate na svom terenu!

Nakon godinu i po dana emotivnih potresa i trzavica situacija na nebu se drastično menja i univerzum od Vas očekuje da idete tamo gde ima ljudi i da se dobro provedete. Obzirom da je to ono u čemu ste najbolji nemate razloga za brigu.

Pokušajte da izbegnete daleka putovanja, umesto toga odlučite se na kraća putovanja i bliže destinacije. Zapravo najbolje ćete se provesti u lokalu u svom komšiluku obzirom da Vam univerzum za naredni period sprema lekciju sličnu onoj koji je dobio Koeljov Alhemičar – sreća nije negde tamo preko sveta, sreća je u nama.

Pun Mesec 10.maja donosi intenzivne emocije i veliku želju da izadjete iz stanja apatije. Želite da popravite neku nepravdu koja je naneta Vama ili ste bili svedok iste. Ne krijete svoje namere. Potpuno iskačete iz koloseka i životne rutine. Nije dobro vreme za rizične poduhvate.

U prvoj polovini meseca maja Merkur će se potruditi da razmišljate o sebi i svojoj ulozi u društvu. Poželećete da menjate svet, medjutim druga polovina meseca donosi smirenje.

Sam kraj meseca donosi rasplet situacije koja se zakuvala i rešenja. Sve tenzije splašnjavaju same od sebe. Budite avanturista, spremite se da započnete nešto novo.

Saznaćete da je za Vas zainteresovan neko ko Vam se oduvek dopadao…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.