Horoskop po ciganskim kartama za jul 2017

Mesečni horoskop za jul 2017: Pogledajte šta vam zvezde kažu za ovaj mesec, piše Astrologija & Bahove kapi.

OVAN

Ovo je mesec boljitka na porodičnom planu i zato pokušajte da „ispeglate“ sve ono sa čime niste zadovoljni u ovoj sferi. Neka vas ne obeshrabre oni koji se ne slože sa vašim idejama i budite istrajni u svome naumu, savetuje mesecni horoskop.

Finansije: Želite li da se situacija na ovom planu sredi, morate pojačati komunikaciju sa svima onima od kojih bi mogli imati koristi. Nije preporučljivo da pozajmljujete novac osobama u koje nemate poverenje. Prva polovina meseca biće bolja od ostatka meseca, predviđa mesecni horoskop.

Ljubav: Druga polovina meseca, pogotovu ako budete na odmoru, doneće vam mogućnost za letnju ljubav. Od vaše spretnosti, zavisi da li ćete je iskoristiti. Obratite pažnju na Blizance, pogotovu ako niste u vezi, savetuje mesecni horoskop.

Karijera: Niste zadovoljni sa vašim profesionalnim statusom. Ipak, u ovom mesecu, imaćete priliku da zasijate. Možete očekivati i podršku od vašeg pretpostavljenog. Ukoliko imate sopstveni biznis, ovo je mesec u kome možete složiti kockice za boljitak koji je na horizontu, predviđa mesecni horoskop.

Zdravlje: Vaš nervni sistem je iscrpljen i vi, jednostavno, morate uzeti time-out. U suprotnom, zdravstveni problemi bi vam mogli biti prepreka u daljem funkcionisanju. Dovoljna je i promena sredine, savetuje mesecni horoskop.

Mesečni horoskop za jul 2017

BIK

Ovo je mesec u kome ćete moći da poboljšate komunikaciju sa vašim okruženjem. Kraći put je izvestan za sve one koji imaju biznis koji nije vezan za sedište firme. Boljitak na porodičnom planu.

Finansije: Ako niste iskoristili finansijke šanse u prethodnom mesecu, dobićete priliku da se dokažete u ovom mesecu. Posvetite više pažnje boljoj komunikaciji sa poslovnim okruženjem i osetićete da „lepa reč i gvozdeni sef otvara“. Ukoliko ste sklopili poslovni ugovor i realizujete ga, otvorite četvore oči, budući da će neko pokušati da vam oduzme od vašeg truda, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Ako niste našli ljubav u prethodnom mesecu, pred vama je sada malo teži zadatak. Novu ljubav biste mogli naći na nekom kraćem putu ili u nekoj finansijskoj instituciji. Obratite pažnju na Blizance ili Devicu. Ukoliko ste u vezi, najbolji način da je učvrstite biće ako odete na odmor, savetuje mesecni horoskop.

Karijera: Verovatno vas nervira trenutna stagnacija na profesionalnom planu. Jedan od načina da vam stvari krenu nabolje je da poboljšate komunikaciju sa poslovnim okruženjem. Morate shvatiti da vaši poslovni partneri ne žele uvek da čuju loše vesti, ma kako one bile istinite. Pokušajte da dobijete podršku pre nego krenete u realizaciju projekta, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Iako vas opterećuje Saturn u polju psihe, ovo je mesec u kome bi mogli popraviti vaše zdravstvene parametre. Pametnom ishranom, punom voća i povrća, mogli biste popraviti vaš najveći problem: cirkulaciju. Od izuzetnog je značaja da se odmorite jer je vaš nervni sitem preopterećen. Promenite mesto odmora, savetuje mesecni horoskop.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.