Nedeljni ljubavni horoskop od 23. do 30. aprila 2017

Nedeljni ljubavni horoskop od 23. do 30. aprila 2017: Situacija na nebu tokom poslednje nedelje aprila biće takva da će se fokusu naći razrešavanja nekih starih nesporazuma ili nedorečenosti, mada će pojedini znaci imati izuzetno povoljne prilike za nova i obećavajuća poznantsva. Saznajte šta vas očekuje u narednom periodu na polju emocija, pišu Večernje novosti.

OVAN

Mnogi pripadnici znaka nalaze se u fazi obnavljanja starih emotivnih veza tokom boravka retrogradne Venere i njenog direktnog hoda u Ribama, vašem dvanaestom polju. Emotivno zadovoljstvo je iluzija koju uporno pokušavate da nađete na nemogućim mestima.

BIK

Vladar znaka Venera nalazi se u Ribama, znaku egzaltacije, i ukazuje na stanje koje znači neko bitno dešavanje vezano za ljubav. Međutim, Mars, vladar vašeg sedmog polja u Blizancima, pravi varijante koje situaciju čine veoma nestabilnom.

BLIZANCI

Jupiter, vladar vašeg sedmog polja, retrogradan je, a dispozitor je Venere koja je u Ribama i tek se okrenula iz retrogradnosti. Ovo je siguran znak da je u vašoj blizini osoba sa kojom je u prošlosti ostalo nešto nedorečeno.

RAK

Veza u kojoj se trenutno nalazite opterećena je nesporazumima i obostranim nezadovoljstvom. Slobodne pripadnike znaka očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom.

LAV

I dalje se nastavlja veoma komplikovan odnos sa partnerom. Krajnje je vreme da nešto učinite i počnete da rešavate emotivne probleme.

DEVICA

Povratak Venere u vaše sedmo polje pokazuje da ima mnogo stvari koje ste uradili pogrešno ili niste dovršili. U svakom slučaju, neće vam biti dosadno jer će se pojaviti nove osobe koje će vam privući pažnju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.