Home Horoskop NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 23. DO 30. APRILA 2017: Rak nezadovoljan, Ribi...

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 23. DO 30. APRILA 2017: Rak nezadovoljan, Ribi moguća obnova stare veze, komplikacije za Lava

79
0
Nedeljni ljubavni horoskop od 23. do 30. aprila 2017

Nedeljni ljubavni horoskop od 23. do 30. aprila 2017: Situacija na nebu tokom poslednje nedelje aprila biće takva da će se fokusu naći razrešavanja nekih starih nesporazuma ili nedorečenosti, mada će pojedini znaci imati izuzetno povoljne prilike za nova i obećavajuća poznantsva. Saznajte šta vas očekuje u narednom periodu na polju emocija, pišu Večernje novosti.

OVAN

Mnogi pripadnici znaka nalaze se u fazi obnavljanja starih emotivnih veza tokom boravka retrogradne Venere i njenog direktnog hoda u Ribama, vašem dvanaestom polju. Emotivno zadovoljstvo je iluzija koju uporno pokušavate da nađete na nemogućim mestima.

BIK

Vladar znaka Venera nalazi se u Ribama, znaku egzaltacije, i ukazuje na stanje koje znači neko bitno dešavanje vezano za ljubav. Međutim, Mars, vladar vašeg sedmog polja u Blizancima, pravi varijante koje situaciju čine veoma nestabilnom.

BLIZANCI

Jupiter, vladar vašeg sedmog polja, retrogradan je, a dispozitor je Venere koja je u Ribama i tek se okrenula iz retrogradnosti. Ovo je siguran znak da je u vašoj blizini osoba sa kojom je u prošlosti ostalo nešto nedorečeno.

RAK

Veza u kojoj se trenutno nalazite opterećena je nesporazumima i obostranim nezadovoljstvom. Slobodne pripadnike znaka očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom.

LAV

I dalje se nastavlja veoma komplikovan odnos sa partnerom. Krajnje je vreme da nešto učinite i počnete da rešavate emotivne probleme.

DEVICA

Povratak Venere u vaše sedmo polje pokazuje da ima mnogo stvari koje ste uradili pogrešno ili niste dovršili. U svakom slučaju, neće vam biti dosadno jer će se pojaviti nove osobe koje će vam privući pažnju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.