VAGA

Merkur se retrogradnim hodom vratio u vaše sedmo polje i ukazuje na povratak nekih starih dešavanja i dvoumljenja. I pre njegove retrogradnosti mnoge stvari u vašem emotivnom životu bile su komplikovane, a sada još više. Pazite kojim putem ćete krenuti, jer kraj neće biti onakav kakav očekujete.

ŠKORPIJA

Venera, vladar vašeg polja emotivnog života, u znaku je svoje egzaltacije i deluje kao da je sve idealno. Međutim, situacija je drugačija, pa ćete morati mnoge stvari da menjate.

STRELAC

Kad je reč o emotivnom životu, Mars u sedmom polju nagoveštava mnogobrojne prepreke, nesporazume, negodovanja, suprotne stavove i ozbiljne sukobe s partnerom. Pokušajte sve probleme da odložite za naredni period, jer ih u ovom nećete rešiti.

JARAC

U emotivnom životu izraženo je prisustvo tenzija kojih se ne možete lako rešiti. Emotivno stanje će se još više komplikovati tokom ove nedelje, pa je najbolje da ne pokušavate bilo šta da ispravite. Slobodne pripadnike znaka očekuje romantična, nažalost kratkotrajna, ljubavna veza.

VODOLIJA

Najviše vam smetaju partnerov ego i sklonost ka sukobima. Ali, period nije povoljan za ispravljanje nesuglasica i neprijatnosti, nego prepustite da se vremenom stvari same od sebe srede.

RIBE

Venera se nalazi u vašem znaku i podstiče potrebu za emotivnom razmenom. Krajem perioda bićete u prilici da se sretnete sa osobom sa kojom ste nekada bili u vezi. Bez dileme, prihvatite poziv za izlazak, jer nemate šta da izgubite.

novosti.rs/besnopile.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.