Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za jul 2018: Svi se otimaju o Lava, Škorpiji predstoji uspeh, Ovnu veći priliv novca

VAGA

Vi imate Saturna u vašoj 4. kući i mnoge stvari se rešavaju u kući, a kod pojedinih Vaga može i stvar nasledstva još od pre 29 godina sada razrešiti ili se postavlja to pitanje. Za vreme retrogradnog Merkura nije mnogo pouzdano da bilo šta odlučujete već kada krene direktno od 19. avgusta pa napred. Izbegavajte potpisivanje ugovora sa kolegama ili saradnicima.Vaša planeta Venera se kreće kroz Lava do 10. jula pa vam je naklonjena, ali vi kao da nemate živaca za neke udvarače. Neki vatreni znaci će biti uporni da zaokupe vašu pažnju. Mogući problemi sa zubima, urinarnim traktom i meteropatske tegobe.

Mesečni horoskop za jul 2018

ŠKORPIJA

Uspešan mesec za sve vas koji se bavite pisanjem, komponovanjem, slikanjem, arhitekturom. U nekoj instituciji poput vojske i policije vi imate mogućnost za veliki uspeh i da rešite vaše stanje stambenog prostora. Posle 10. jula,  kada Jupiter krene direktno kroz vaš znak, sve se odjednom pokreće, čak i uspeh sa strancima ili u inostranstvu. Emotivno slobodni je već trebalo da uđu u neku strastvenu vezu koja može završiti i brakom. Ako to niste uspeli onda će Venera biti u vašem znaku od 9. septembra pa na dalje duži vremenski period, pošto će biti retrogradna sve do 2. decembra što će vas činiti omiljenim i vrlo poželjnim kod suprotnog pola. Mogući su problemi sa zubima, reproduktivnim organima, glavoboljom.

STRELAC

Vi imate podršku Marsa koji je u Vodoliji i vašem trećem polju komunikacije, komšiluka, braće sestara i kraćih putovanja. Vaš vladar Jupiter se 10. jula kreće direktno i vrlo je povoljan za ulaganje sredstava u stambeni i poslovni prostor, što će od 8. novembra da vam donese višestruku zaradu. Budite oprezni od 26. jula do 19. avgusta jer je Merkur retrogradan pa izbegavajte ulaganja, podizanja kredita, nepotrebne troškove, čuvajte kartice, ključeve, bitna dokumenta, telefone i sve što je vezano za komunikaciju i internet. Emotivno treba da pazite da ne uđete u dve veze jer vam se mogu dopadati obe osobe. Potrebno je da strogo pazite šta pričate da ne dođe do skandala. Merkur će biti retrogradan, a to je vaša planeta partnera pa dobro pazite kada su partneri u pitanju, kako poslovni tako i emotivni. Kontrolišite krvni pritisak, stanje jetre i krvnih sudova.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.