Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za jul 2018: Svi se otimaju o Lava, Škorpiji predstoji uspeh, Ovnu veći priliv novca

RAK

Vama su se već od sredine maja otvorili novi vidovi saradnje, moguće sa strancima, trgovina nekretninama, organskom hranom. Za vreme pomračenja vašeg vladara Meseca 27. jula sigurni su neki neplanirani izdaci. Moguće je da vaš partner bude u lošoj energiji pa mu pomozite jer je mnogo zauzet obavezama i pretrpan poslovima. Svakako će on to ceniti, a i dobro će mu doći. Emotivno je do sada bilo dosta povremenih upoznavanja, a sada su mogućnosti do 10. jula (i posle, od 22. do 23. avgusta) ulazak u vezu sa osobom preko posla. Proverite krvnu sliku moguć problem sa jetrom i žuči pa bi bilo dobro da promenite ishranu.

Mesečni horoskop za jul 2018

LAV

Prvi znaci bitne podrške koja može biti tajna ili iza senke može se desiti na pomračenje Sunca, koje je vaš vladar, 13. jula. Čuvajte se nepotrebnih troškova i rizičnih transakcija za vreme retrogradnog Merkura od 26. jula do 19. avgusta. Za neke velike transakcije i poslove sada nema naglašenih aspekata već od sredine novembra, kada Jupiter uplovi posle 12 godina u Strelca i pokrene vašu emotivnu i poslovnu stranu. Emotivno Venera je u Lavu do 10. jula i vi ste u centru pažnje i svi se otimaju i žele da se druže sa vama, a posebno suprotni pol. Sportisti i mladi treba da se čuvaju povreda dok Lavovi u srednjim godinama treba da kontrolišu pritisak i obratite pažnju na koštani sistem.

DEVICA

Sada se ne preporučuje da donosite bitne odluke jer je Merkur, vaš vladar, u Lavu i kreće se retrogradno od 26. jula do 19. avgusta. Strogo treba izbegavati rizične finansijske transakcije, čuvajte dokumenta, kartice, ključeve, telefone, laptopove. Sve vrste dogovora i pregovora možete da ostavite kada Merkur krene direktno od 19. avgusta. Mnoge Device se mogu zaljubiti u osobu koja je razlika u godinama značajna ili je previše ambiciozna i pomalo teška, koja stavlja svoj posao ispred svega. Kada se Mars vrati u Jarca onda se može pojaviti neka osoba iz prošlosti ili neko ko će ostaviti jak utisak na vas, a to se dešava tek od 13. avgusta. Izraženo depresivno stanje i potrebno je da čuvate srce. Pritisak i reuma su naglašeni kod starijih osoba.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.