Home Mesečni horoskop Mesečni horoskop za januar 2022. Čuveni ruski astrolog Pavel Globa otkriva koja...

Mesečni horoskop za januar 2022. Čuveni ruski astrolog Pavel Globa otkriva koja dva Znaka će sreća pogledati!

1447
0
INDIJSKI HOROSKOP SA NEPOGREŠIVOM PRECIZNOŠĆU OTKRIVA: Ovi znakovi će biti najsrećniji u 2022. godini!

Strelac

Januar će biti veoma težak mesec za Strelčeve. Savet astrologa jeste da se opremi dobrim veštinama koje će mu pomoći da se odupre anksioznim i depresivnim mislima. Sreća će pratiti samopouzdane ljude, a Strelčevi bi mogli u tome zakazati i mogli bi početi da sumnjaju u sebe. Krajem januara situacija će se stabilizovati i sve će se vratiti u normalu.
Mali ljubavni horoskop za 2022. godinu: Na Ribe, Strelca i Bika 2022. godina ostaviće dubok trag kada je ljubav u pitanju
mesecni horoskop za januar 2022
mesecni horoskop za januar 2022

Jarac

Finansijska situacija u januaru biće sjajna za Jarčeve. Biće to jako naporan ali i plodan mesec. Ali ne dopustite da previše mislite na sebe, morate pomoći kolegama i voljenima. Što više toga završite u januaru manje posla će ostati za ostatak godine a više vremena za uživanje.

Vodolija

Januar će pokazati koliko ste snažni ili koliko ste ojačali jer će to biti jedan od najdinamičnijih meseci. Zvezde su u prilično nepovoljnom položaju za posao, romansu, ali i druga područa života. Sve što pokušate učiniti ili promeniti moglo bi naići na osudu i probleme. Nema potrebe da žurite i postavljate sebi nerešive zadatke, budite oprezni i blagi prema sebi.

Ribe

U januaru ćete imati samo jedan problem – nedostatak energije. Ali i to se može rešiti ako se naterate da započnete neku novu aktivnost. Umor će doći brže nego inače, pa vredi na vreme poraditi na tome. Prilagođavanje novim uslovima će biti jako teško pa je bolje da odgodite sve veće promene i planove u svom životu. U teškim trenucima sreća će biti na vašoj strani. Stil/pult24.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.