GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

RIBE – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. Sreća će definitivno će ići u korist osobama rođenim u znaku Ribe.

Pratiće vas uspeh na polju finansija, a pomeranje Saturna iz 11. u 12. kuću u aprilu doneće vam još izvora prihoda. Položaj planeta u vašem znaku stalno će se menjati u avgustu i oktobru, a tada morate paziti koje poteze povlačite jer će biti i puno iskušenja za rizične korake.

Jupiter u Ribama pobrinuće se za harmonične odnose, a što se karijere tiče, očekivani rezultati neće izostati, piše stil.kurir.rs.

Godišnja prognoza posao, porodicu, ljubav, novac i zdravlje

Ljubav

Sreća i ispunjenost očekuju sve Ribe kada je reč o ljubavnom životu, predviđa godišnji horoskop. Ako ste u dugoj i stabilnoj vezi, može doći do nekih nesporazuma. Savet je da se ne upuštate u nepotrebne svađe i svaku situaciju analizirate sa strpljenjem. U drugoj polovini godine sve će biti bolje, a partner će biti uz vas u svakom trenutku, bez reči.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

Posao

Zaposlene Ribe, kao i one koje su trenutno u potrazi za poslom, mogu naići na probleme na ovom polju. Izbegavajte bilo kakvo agresivno ponašanje na poslu, trudite se da se fino slažete sa svim saradnicima. U suprotnom bi moglo doći do gubitka zaposlenja. Ako želite da promenite firmu, velike su šanse za to, ali obavezno pažljivo istražite sve o novoj kompaniji i uslovima koje nudi.

Novac

Početak godine biće dobar kada je reč o finansijskom polju. Sredinom godine moraćete da obratite pažnju na svoje troškove. Racionalno trošite novac – prvo obaveze, pa tek onda hirovi. Planovi vezani za investicije imaće pozitivan ishod. Ako ste u sudskom procesu, presuda će verovatno biti doneta u vašu korist. U drugoj polovini 2022, godišnji horoskop predviđa poboljšanje finansijskog stanja. Ova godina je takođe veoma važna za vaš prosperitet i u budućnosti.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

Porodica

Na ovom polju će tokom godine biti stresnih perioda. Zbog posla i drugih obaveza, nećete imati dovoljno vremena da se posvetite porodici. To se može odraziti kroz narušene odnose sa nekim članovima porodice, naročito sa decom. I tek venčani parovi biće u iskušenjima, pa treba izbegavati svađe. Kod mladih Riba, moguće je proširenje porodice.

Zdravlje

U ovoj godini suočićete se sa nekim manjim zdravstvenim problemima. Bićete podložni tegobama sa varenjem, jetrom i virusnim infekcijama. Savetuje se zdrava ishrana i redovno vežbanje, koje će vam pomoći da se rešite svih problema sa zdravljem. Očekuje vas i mentalni stres, i biće potrebno da ulođite puno truda i strpljenja kako biste ga prevazišli.

(Stil.kurir.rs)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.