Home Mesečni horoskop Mesečni horoskop za januar 2022. Čuveni ruski astrolog Pavel Globa otkriva koja...

Mesečni horoskop za januar 2022. Čuveni ruski astrolog Pavel Globa otkriva koja dva Znaka će sreća pogledati!

1447
0

Lav

U januaru ćete biti malo osetljiviji nego inače pa ćete često burno regovati čak i kada ne treba. Zvezde će se tako posložiti da će vas čak i neke sitnice lako iznervirati i to bi vas moglo dovesti u razne neprilike. Zbog toga je veoma važno da se podsetite da budete opušteniji i ljubazniji kako bi što bezbolnije prevazišli taj period. To se posebno odnosi na prvu nedelju u godini – najtežu i najdinamičniju.
Mali ljubavni horoskop za 2022. godinu: Na Ribe, Strelca i Bika 2022. godina ostaviće dubok trag kada je ljubav u pitanju
mesecni horoskop za januar 2022
mesecni horoskop za januar 2022

Devica

Trebalo bi da obratite što više pažnje na svoj izgled. Možete obnoviti svoju garderobu, napraviti novu frizuru ili učiniti promjenu koju ste oduvijek željeli. To će podići samopoštovanje i učiniti vas uspešnijim i poželjnijim na svim poljima života. Januar je idealan za proširivanje znanja.

Vaga

Vi ćete u januaru imati priliku da pronađete nove hobije, interesovanja i poslovne prilike. Povoljan položaj zvezda će vam pokazati pravi put kako da postanete najbolja verzija sebe. Januar je vreme za odluke. Najbolje bi bilo da donesete odluku da se rešite loših navika jer bi vas baš one u januaru mogle skupo koštati.

Škorpija

Na poslovnom polju ćete biti nezaustavljivi. Svaki put kojim se zaputite mogao bi biti raskošan i plodan. Savjžet Pavela Globe je da budete ljubazni, ali ipak da ne popuštate puno pred lošim ljudima.. Zvezde će nagraditi vredne Škorpije, zato se potrudite da radite što više. Za sva dvoumljenja koja imate – možete se obratiti svojoj intuiciji za pomoć…nastavak na sledećoj stranici…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.