Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za decembar 2018: Vodoliji stižu pare, Bik fokusiran na karijeru, Lavu odličan period za trudnoću

Jarac

Porodični odnosi i emocionalna pitanja dominiraće ovog meseca, bićete zainteresovani za telesna zadovoljstva.

Ovog meseca ćete biti veoma agresivni i nezavisni. Imate svu energiju da obavite stvari i ne tražite pomoć drugih. Nema potrebe za fleksibilnošću ili društvenom naklonošću.

Vaš napredak će biti fenomenalan. Ovo je mesec za akciju i ostvarivanje vaših ciljeva. Imaćete snagu da ostvarite svoje ciljeve, ali to može stvoriti haos u prijateljskim i ljubavnim.

S druge strane, bićete veoma zainteresovani za dobrotvorne aktivnosti kao što su socijalna služba i filantropija. Vaša intuitivna priroda biće vidljiva u ovom mesecu.

Karijera vam neće biti važna ovog meseca. Bićete zainteresovani za unapređenje karijere drugih.

Zarade će biti dobre do 21. i nakon toga će biti zabrinjavajuće. Stvari će se poboljšati tokom sledećeg meseca.

Neće biti nikakvog napretka u postojećim odnosima. Uz uticaj planete Venere, vaša privlačnost će biti sjajna. Tokom prve i poslednje nedelje biće puno mogućnosti za ljubavne odnose.

Mesečni horoskop za decembar 2018

Vodolija

Profesionalni ciljevi i želje biće u fokusu ovog meseca. Emocionalna sigurnost i porodična dobrobit će biti u pozadini. Ciljevi za budućnost će vam biti od važniji od dosadašnjih postignuća. Tražite status i prestiž u društvu.

Možete ostvariti svoje ciljeve sopstvenim naporima. Interesi drugih nisu na vidiku i socijalne veštine vam nisu potrebne. Nema potrebe da se prilagođavate uslovima i ljudima. Obratite pažnju na lične želje.

Postojaće dosta napretka zasnovanih na vašim akcijama jer su sve planete u napredovanju.

Glavna područja interesovanje biće rast karijere, društveni život, duhovna i akademska istraživanja, putovanja u inostranstvu, filantropija i lična harizma.

Profesionalni rast može da se poboljša društvenim mrežama i komunikacijskim mogućnostima. Šta god da ste sanjali o svojoj profesionalnoj budućnosti možete da ostvarite.

Ovo će vam biti finansijski prosperitetni mesec. Dobićete ideje kako biste povećali svoje finansijske.

U vašim odnosima će biti dosta romantike ovog meseca. Život sa partnerom je pun zabave, a veza će biti harmonična. Put u inostranstvo pre 22. poboljšaće vaš brak i šanse za trudnoću. Oboje ulažete dodatne napore kako biste održali vezu.

Zdravlje će biti odlično tokom celog meseca.

Ribe

Vaša karijera i lične ambicije će biti dominantne ovog meseca. Gledate u budućnost više nego na prošlost.

Samopouzdani ste i spremni za nove poduhvate. Ništa ne zavisi od uslova i ljudi. Pomoć sa strane nije neophodna, jer imate dovoljno potencijala da sami postignete šta ste zamislili. Vi diktirate svoje uslove, a drugi nemaju drugog izbora nego da ih prihvate.

U fokusu su vam veze i društveni život, karijera, promena ličnog imidža i senzualnosti.

Problemi sa karijerom će dominirati ovog meseca. Napredujete neobično u svojoj karijeri. Osim napornog rada, imate pomoć vašeg partnera i društvenih veza za uspeh u karijeri. Druženje i umrežavanje sa moćnim ljudima povećaće vaš položaj na radnom mestu.

Horoskop predviđa da će monetarni prosperitet biti divan ovog meseca. To će pomoći vašoj finansijskoj sigurnosti i poboljšati vaš društveni status. Finansije se mogu poboljšati pomoću vaših društvenih kontakata. Ribe ima dovoljno vremena da se prepuste svojim hobijima.

Veza sa vašim supružnikom ili partnerom biće harmonična ovog meseca. Vaša voljena osoba biće zadovoljna vašim željama. Društveno ćete biti u interakciji sa moćnim i uticajnim ljudima. Pojedinci će moći da privuku ljubavne partnere pre 12. decembra. Postoje i šanse da zatrudnite. Tražite partnera koji će pomoći vašim profesionalnim izgledima. Ljubav se može naći među starijima i ljudima višeg položaja.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Osetljivo zdravlje do 22. Pobrinite se da se dovoljno odmorite i opustite. Dobri odnosi sa porodicom i prijateljima podstiču vaše zdravlje. Energiju treba da sačuvate tako što ćete delegirati svoj posao drugima.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.