Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za decembar 2018: Vodoliji stižu pare, Bik fokusiran na karijeru, Lavu odličan period za trudnoću

Rak

Jurnjava za karijerom i ambicijama za budućnost imaće prednost nad ljubavnim životom i porodicom. Ne smete da zanemarite porodicu tokom retrogradnog Merkura.

Socijalne veštine biće vam važne i želećete da pomognete drugima. Briga za druge dominiraće u odmosu na brigu za sebe.

Pažnja će vam biti usmerena na razvoj karijere, zdravlja, fizičke i ljubavne odmose.

Susretaćete se sa izazovima na poslu do 22. decembra. Ne treba da odsustvujete sa posla do tada. Oni koju su u potrati za poslom putem internta ili društvenog povezivanja imaće uspeha.

Imate odličnu intuiciju kada su finansije u pitanju što će uticati na vaše planove za budućnost. Zarada će dolaziti samo od posla do 22, a onda ćete imati dodatne prihode.

Oni koji trenutno nisu u vezi mogu da očekuju romantičan susret. Romantiku takođe mogu da očekuju ljudi u braku. Mogući su konflikti sa partnerom pa ćete morati da pristanete na neke kompromise kako biste zadržali mir.

Mesečni horoskop za decembar 2018

Lav

Naglasak će biti na psihološkim i porodičnim pitanjima. Karijera i ične ambicije neće biti u fokusu tokom ovog meseca. Bićete više preokupirani prošlošću nego planovima za budući razvoj.

Morate da imate na umu interese drugih i kontrološete samopouzdanje. Potrebna vam je podrška drugih kako biste ostvarili svoje ciljeve.

Poslovne potrebe će biti teške nakon 22. decembra, morate da se nosite se brzim tempom na radnom mestu. Potrudite se da poboljšate karijeru uz pomoć društvenih veza. A ako ste u potrazi z poslom uspeh je moguć nakon 23.

Finansijska situacija će biti dobra, posebno do 12. decembra. Ovo je dobar period za investicije.

Odličan period za veze i ljubav, ali i trudnoću. Biće dosta zabave i druženja. Samci će imati priliku za nova poznanstva nakon 22, verovatno na poslu.

Zdravlje će vam biti dobro, imate dosta energije i biće vam teže da se opustite. Čuvajte se i štedite energiju. Zbog dobrog zdravlja poboljšaće se i vaša atraktivnost.

Devica

Emocionalna sigurnost dominiraće tokom ovog meseca. Karijera i ambicije za budućnost neće biti u fokusu.

Kuća porodice će biti dominantna, a porodični poslovi će biti na radaru. Može doći do promene prebivališta ili renoviranjakuće. Bićete srećniji gledajući svoje prošle uspehe nego da pravite planove za budućnost.

Socijalni aspekt vašeg života postaje sve istaknutiji. Oslanjate se na druge i vaše socijalne veštine treba da se poprave. Potrebna vam je saradnja i konsenzus. Od najveće važnosti je fleksibilnost da se prilagode situacijama i ljudima.

Astrološka predviđanja u decembru 2018. godine predviđaju da će na radnom mestu biti haosa i to će rezultirati promenama u vašoj karijeri. Korporativna struktura vaše kompanije pretrpeće značajne promene.

Novac se može ostvariti od poslova vezanih za nekretnine. Morate biti inovativni da biste poboljšali svoje zarade ovog meseca. Finansijski prosperitet će biti odličan do 21. decembra. U toku ovog perioda, zarada će biti laka i uživaćete u njoj.

Biće zabave i romantike u porodičnim odnosima. Samci će ovog meseca moći da pronađu ljubavne partnere. Na vašem ljubavnom polju doći će do velikih promena. Posle 22. ćete uživati u potrazi za zadovoljstvom i rado ćete ići na odmor. Možda ćete čak i biti spremani da planirate dete.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Horoskop Devici predviđa da će zdravlje biti problematično do kraja retrogradnog Merkura. Morate dovoljno da se odmorite i sačuvate energiju kako biste ostali u formi. Zdravlje se može poboljšati redovnim masažama.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.