Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za decembar 2018: Vodoliji stižu pare, Bik fokusiran na karijeru, Lavu odličan period za trudnoću

Vaga

Horoskop predviđa da će emocionalna harmonija biti važna. Briga o porodici će dominirati nad profesionalnim rastom. Više se bavite svojom prošlošću, nego u budučnošću. Možete da naučite iz svojih prošlih iskustava i ona će vas voditi u budućnosti.

Socijalne veštine će biti važne. Ovo je u skladu sa vašim prirodnim sposobnostima i veoma ste zadovoljni trenutnim stanjem stvari. Saradnja može da vamkoristi u postizanju uspeha.

Stvari se kreću zadovoljavajućom brzinom i uživate u tome. Studenti će biti izvrsni u svojoj akademskoj karijeri.

Rast karijere nije u fokusu ovog meseca, već treba da se fokusirate na ono što vas čini srećnim.

Novčani prosperitet ovog meseca će biti fantastičan. Zarade se mogu poboljšati putem promocije, prodaje i inovativnih tehnika marketinga. Kreativnost će vam doneti novac. Članovi porodice i susedi podržavaju vaše finansijske napore.

Kompatibilnost Vage sa supružnikom ili partnerom zasnovana je na emotivnoj snazi. Podstičete odnos dajući emotivnu podršku do 22. decembra. Do tada vas očekuje dobra zabava.

Duhovnost će biti važna u ljubavnim odnosima. Pojedinci će imati puno mogućnosti da uđu u romantične veze. Ljubav se može naći na duhovnim mestima.

Mesečni horoskop za decembar 2018

Škorpija

Horoskop predviđa da su emotivni i porodični problemi važniji ovog meseca. Gledate u vaša dosadašnja dostignuća i izgubljeni ste u sećanjima na njih.

Autonomni ste i pozitivni, vaši nivoi energije su visoki. Stvarate svoje nebo i ne zavite od drugih. Socijalne veštine i prilagodljivost nisu neophodni za postizanje vaših ciljeva. U decembru 2018. možete da preokrenete ljude i situacije u svoju korist. Lični interesi vladaju nad interesima drugih.

Nakon 22. bićete zainteresovani da unapredite svoje akademske sposobnosti. Zainteresovani ste za razvoj vašeg i trošite svoje vreme i energiju na ove aktivnosti. Glavne oblasti interesovanja finansije, porodica, filantropija, intelektualni razvoj i humanitarne aktivnosti.

Karijera se može unaprediti naprednom obukom i dodatnim studijama vezanim za vašu profesiju. Promene u profesionalnom okruženju su moguće tokom retrogradnog Merkura.

Odličan mesec za zaradu. Imate podršku članova porodice za kompletiranje vaših novčanih poduhvata. Vaše investicije i partnerstva napreduju dobro.

Ovog meseca će biti ekstremnih fluktuacija u odnosu na Škorpiju. Vaša sreća zavisi od toga kako ste u stanju da se nosite sa ovim klackalicama. Zabavljaćete partnera svojim smislom za humor. Provodite vreme zajedno i planirajte trudnoću. Samci su oprezniji u odabiru svojih romantičnih partnera do 21. Oni će naći ljubavne prijatelje u akademskom okruženju i u komšiluku. Postojeći odnosi će dalje napredovati sa potrebnim kompromisima od strane partnera.

Dobro zdravlje tokom celog meseca. Zanima vas edukacija o zdravstvenim pitanjima. Isprobate nove tretmane i treninge.

Strelac

Porodični događaji i psihološka sreća su važniji ovog meseca. Pitanja karijere i ambicije su u pozadini. Živite u prošlosti i niste zabrinuti za budućnost.

Vaše samopoštovanje je važnije od dobrobiti drugih. Dominantni ste i vi diktirate uslove. Imate svu energiju da sami postignete svoje ciljeve.

Mnoge planete su u vašem znaku Strelca što ga čini snažnim. Ovaj mesec će biti jedan od najsjajnijih u toku godine. Tražite telesne užitke i prepustite se sebi u snovima i iluzijama.

Finansijski ćete napredovati nakon 22. decembra. Vaša finansijska situacija je dobra i u mogućnosti ste da napravite dobre investicije. Možete da nabavite stvari po razumnim cenama.

Možete da zaradite novac kroz imovinske poslove i marketinške projekte. Svi pravni problemi biće rešeni u vašu korist. Zarade se mogu poboljšati odgovarajućim finansijskim planiranjem i smanjivanjem nepotrebnih troškova. Imaćete podršku voljene osobe za svoje finansijske napore nakon retrogradnog Merkura.

Odnos sa voljenom osobom biće odličan. Vaš partner preduzima sve korake da ispuni vaše želje. Uzvratite ljubav partneru u istoj meri. Postoje šanse za trudnoću.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Zdravlje će biti divno. Trebalo bi da se usredsredite na održavanje mentalnog zdravlja.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.