Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za februar 2017: Ovan harizmatičan, Lavu se vraća stara ljubav, Škorpija započinje tajnu vezu

VODOLIJA

Ako ste u vezi:

Vaš osnos sa partnerom će biti vrlo blizak u februaru jer će se ovaj oslanjati na vas u mnogo čemu. Biće vam privržen i delovaće kao da se ponovo zaljubio u vas, kao kada je vaša veza bila na početku. Iskoristite ove trenutke za zajedničke aktivnosti i za intimne trenutke udvoje. Nemate često priliku da uživate u takvim trenucima.

Umećete da voljenoj osobi dodelite poneki kompliment i da pokažete više inicijative za zajedničke aktivnosti. Unećete i više dinamike u vađu emotivnu vezu. Iznenadićete prijatno svog partnera tako što ćete izdvojiti veću sumu novca za vredan poklon ili kraći izlet ili vikend putovanje gde ćete se oboje dobro provesti i uživati.

Ako ste slobodni:

Bićete direktni i jasno ćete staviti do znanja osobi iz vaše bliže okoline koju srećete već duže vreme na putu do prodavnice kako biste voleli da se nađete na kafi i pozvaćete je da izađe sa vama. Nadajte se pozitivnom odgovoru ali imajte u vidu da vaša simpatija neće lako pasti na vaš šarm i da ćete trebati da se svojski potrudite. Posebno obratite pažnju da vam je neophodan istinski šarm i lepi maniri, jer ćete biti skloni da to ispustite iz vida.

Nešto starijim Vodolijama će se ukazati prilika da na jednom putovanju ili izletu upoznaju osobu koja će ih privući. Za lratko vreme neće moći da uđu u vezu ali će uspeti da nastave i održe kontakt nakon putovanja.

RIBE

Ako ste u vezi:

Početkom meseca ćete biti rapoloženi za zabavu, izlaske i druženja. Iskoristite ovaj period da osmislite dobar provod za vas i vašeg bračnog ili emotivnog partnera. tako ćete uneti više dinamike i vaš odnos i sprečiti da vas obuzme monotonija. U drugom delu meseca ćete imati pojačanu potrebu za intimnim trenucima udvoje.

Naći ćete više vremena za vas i vašeg partnera. najviše će vam prijati oni momenti kada ćete biti sami, samo vas dvoje i kada ćete moći u potpunosti da se posvetite jedno drugom. Mada nećete imati pri tome dobar osećaj za romantiku, unećete nekakve inovacije u zajedničku atmosferu, što će sasvim adekvatno nadomestiti manjak romantike.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu za potvrdom vaših ličnih vrednosti od strane jedne osobe koja vas privlači. Ta osoba je dovoljna samoj sebi i nema osećaj za druge, ali će vama upravo ta osoba predstavljati izazov i bićete motivisani da je osvojite kako bi vam odala priznanje. Prilikom osvajanja nećete koristiti konvencionalne metode, nego ćete biti originalni u svom nastupu, čime ćete pridobiti pažnju koju želite. Tek kada dobijete priznanje, odlučićete da li ćete ući u novu vezu.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Nešto starijim Ribama će značiti pažnja kojom će ih obasipati jedna osoba, ali se lako može dogoditi da ta osoba ne bude slobodna. Tajna veza je moguća jer će ta osoba uspeti da vam se uvuče pod kožu.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.